Libnet.ro
UNICEF

01:05

PAKISTAN: Cel putin trei morti si 500 de raniti in urma protestelor antiguvernamentali. Manifestantii au oprit emisia televiziunii publice

România Liberă România Liberă,
PAKISTAN: Cel putin trei morti si 500 de raniti in urma protestelor antiguvernamentali. Manifestantii au oprit emisia televiziunii publice

Opozantiii regimului de la Islamabad protesteaza de la 15 august in capitala pakistaneza pentru a cere demisia premierului, pe care il acuza de fraude la alegerile legislative din mai 2013. continuă pe România Liberă

PAKISTAN: Cel putin trei morti si 500 de raniti in urma protestelor antiguvernamentale. Manifestantii au oprit emisia televiziunii publice

Opozantiii regimului de la Islamabad protesteaza de la 15 august in capitala pakistaneza pentru a cere demisia premierului, pe care il acuza de fraude la alegerile legislative din mai 2013.

Pakistan: Cel putin 230 de raniti in urma unor ciocniri la Islamabad

Cel putin 230 de persoane au fost ranite sambata, la Islamabad, capitala Pakistanului, in cursul unor ciocniri intre politie si manifestanti antiguvernamentali. Am primit 164 de raniti, dintre care doi in.

Paris: Cel putin sapte morti si 11 raniti dupa prabusirea unui bloc de patru etaje

Echipele de salvare cauta si ultimul disparut, un barbat in varsta de aproximativ 50 de ani care locuia la parterul cladirii.

Cel putin sapte morti dupa prabusirea blocului de langa Paris

Un al saptelea trup a fost gasit dupa prabusirea unei cladiri, duminica, la Rosny-sous-Bois, in apropiere de Paris, in urma unei aparente explozii de gaz. Este vorba despre o femeie octogenara care locuia la.

Trei morti si 11 raniti langa Paris, dupa ce un bloc s-a prabusit in urma unei explozii

Update 21. 40 - Un imobil cu patru etaje s-a prabusit duminica dimineata la Rosny-sous-Bois, in regiunea pariziana, dupa o explozie provocata probabil de o acumulare de gaze, omorand trei persoane si ranind.

Cel putin 230 de raniti in urma unor ciocniri la Islamabad

Cel putin 230 de persoane au fost ranite sambata, la Islamabad, capitala Pakistanului, in cursul unor ciocniri intre politie si manifestanti antiguvernamentali, au anuntat duminica surse medicale, relateaza AFP.

Cel putin 1.420 de morti in violentele care au avut loc in august in Irak

Cel putin 1. 420 de persoane au fost ucise in august in violentele din Irak, unde armata incearca sa recucereasca regiunile ocupate de islamisti, a anuntat ONU luni, la Bagdad, relateaza AFP. Cel putin 1.

VIDEO Un munte de namol a acoperit drumul national DN 10, la Siriu. Traficul va fi intrerupt cel putin trei zile

Veste proasta pentru soferii care vor sa ajunga din Muntenia catre Ardeal sau invers. Drumul national 10 Buzau Brasov a fost inchis din cauza masivelor aluneri de teren din zona barajului de la Siriu. Peste 20. 000 de metri cubi de pamant amestecat cu bolovani, apa si trunchiuri de copaci s-au pravalit si au acoperit soseaua. Drumarii lucreaza la foc continuu, dar alunecarea masiva nu le da speranta ca ar putea termina prea repede.

IRAK: Cel putin 1.400 au murit in violentele care au avut loc in august

Bilantul a fost agravat de continuarea atacurilor sangeroase. Cel putin 70 de persoane au fost ucise la 22 august, cand militiile siite au atacat o moschee sunnita la nord-est de Bagdad.

Cel putin 1.420 de persoane au murit in violentele care au avut loc in august in Irak

Cel putin 1. 420 de persoane au fost ucise in august in violentele din Irak, unde armata incearca sa recucereasca regiunile ocupate de islamisti, a anuntat ONU luni, potrivit absnews. go. com. Numarul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )