Libnet.ro
UNICEF

19:46

Palatul Bragadiru, la vanzare: cat costa faimoasa cladire din centrul Capitalei

Playtech Playtech,
Palatul Bragadiru, la vanzare: cat costa faimoasa cladire din centrul Capitalei

Daca ti-ai dorit vreodata un palat, te vei bucura sa afli ca unul dintre cele mai faimoase din Romania a fost pus la vanzare. Este vorba de Palatul Bragadiru. Una dintre cele mai populare locatii de evenimente din Bucuresti este Palatul Bragadiru. Cladirea spectaculoasa se afla de mult timp in administratie privata, dar se pare . continuă pe Playtech

Curs valutar BNR miercuri, 27 noiembrie: Cat costa euro si dolarul la casele de schimb

Banca Nationala a RomanieiBNR) emite un nou curs valutar, miercuri, 27 noiembrie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7792 lei in luna octombrie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7538 lei minim de 4,7472 .

Cat costa o franciza pentru o sala de jocuri in realitate virtuala

In urma cu doi ani, un antreprenor a deschis in Bucuresti o sala de jocuri in realitate virtuala VR), cu ajutorul unei finantari obtinute prin programul StartUp Nation. Startup-ul a lansat in acest an si sitemul de francize. Cat costa si ce venituri anuale ar putea obtine o astfel de afacere, potrivit estimarilor francizorului.

Cat platesc marile orase din Romania pentru luminitele de Craciun Primaria Capitalei pastreaza secretul in tara, contracte de aproape 4 milioane lei pentru firma fiicei unui fost deputat PNL

Mai este o luna pana la Craciun, iar luminitele au fost deja montate in centrul marilor orase din Romania. Dincolo de ratiunile estetice, este vorba despre o afacere banoasa, cu sume importante alocate din bugetele publice. HotNews. ro va prezinta cat platesc marile orase din tara pentru aceste activitati si la cine ajung banii.

CURS VALUTAR 25 noiembrie 2019. Cat costa un euro

CURS VALUTAR 25 noiembrie 2019. Cursul valutar rezultat din cotatiile anuntate, luni, de bancile autorizate sa opereze pe piata valutara: MONEDA SIMBOL RON 1 Euro EUR 4,7722 1 Dolar S. A USD 4,3325 1 Dolar.

Viorel Lis si-a facut deja testamentul! Cat primeste Oana Lis din averea sotului ei

Viorel Lis s-a pregait psihic de ultimele clipe de viata. Fostul edil al Bucurestiului se bucura de ultimele momente, cu toate ca in anii precedenti varsta si-a spus cuvantul, iar problemele medicale nu-i dadeau pace. Ce scris in testamentul acestuia si ce ii va lasa sotiei lui? Viorel Lis si-a facut testamentul. Ce ii va .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )