Libnet.ro
UNICEF

10:30

Palatul Culturii din Iasi poate fi vizitat gratuit de Ziua Unirii

Hotnews Hotnews,
 Palatul Culturii din Iasi poate fi vizitat gratuit de Ziua Unirii

Reprezentantii Complexului Muzeal National Moldova Iasi au anuntat ca in 24 ianuarie, cand se implinesc 158 de ani de la infaptuirea Unirii Principatelor Romane, este gratuit accesul publicului la Palatul Culturii, Muzeul Unirii si Muzeul Memorial Mihail Kogalniceanu din Iasi, precum si la Palatul Alexandru Ioan Cuza de la Ruginoasa, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

VIDEO. Jandarmii au intervenit pentru a proteja spitalul din Iasi, unde a murit un lider al romilor

Echipaje ale Jandarmeriei si Politiei au intevenit luni pentru a calma spiritele in fata spitalului Sfantul Spiridon din Iasi, unde a murit Colea Stanescu, bulibasa din Zanea.

Scandal-monstru in fata Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi, dupa moartea unui lider al romilor. Jandarmii au intervenit in forta(VIDEO)

Scandal de proportii in fata Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi. Zeci de romi s-au adunat in fata unitatii medicale si au inceput sa faca galagie, dupa ce un pretins bulibasa de la.

Primarul din Iasi, Mihai Chirica, este amenintat ca va fi exclus din PSD, dupa ce l-a contrazis pe Liviu Dragnea

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, este amenintat ca va fi exclus din PSD, dupa ce a spus ca manifestatiile de duminica si participarea presedintelui Klaus Iohannis la mitingul din Bucuresti nu reprezinta o lovitura de stat, asa cum a sustinut Liviu Dragnea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3234 seconds )