Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandal-monstru in fata Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi, dupa moartea unui lider al romilor. Jandarmii au intervenit in forta(VIDEO)

B1 B1,
Scandal-monstru in fata Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi, dupa moartea unui lider al romilor. Jandarmii au intervenit in forta(VIDEO)

Scandal de proportii in fata Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi. Zeci de romi s-au adunat in fata unitatii medicale si au inceput sa faca galagie, dupa ce un pretins bulibasa de la. continuă pe B1

VIDEO. Jandarmii au intervenit pentru a proteja spitalul din Iasi, unde a murit un lider al romilor

Echipaje ale Jandarmeriei si Politiei au intevenit luni pentru a calma spiritele in fata spitalului Sfantul Spiridon din Iasi, unde a murit Colea Stanescu, bulibasa din Zanea.

Doliu si jale in plin centrul Iasiului dupa moartea bulibasei de la Ciurea. Zeci de romi, paziti de mascati in fata spitalului

Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi a fost asaltat in cursul zilei de 23 ianuarie de zeci de romi indoliati de pierderea bulibasei din comuna Ciurea.

Palatul Culturii din Iasi poate fi vizitat gratuit de Ziua Unirii

Reprezentantii Complexului Muzeal National Moldova Iasi au anuntat ca in 24 ianuarie, cand se implinesc 158 de ani de la infaptuirea Unirii Principatelor Romane, este gratuit accesul publicului la Palatul Culturii, Muzeul Unirii si Muzeul Memorial Mihail Kogalniceanu din Iasi, precum si la Palatul Alexandru Ioan Cuza de la Ruginoasa, informeaza Agerpres.

Scandal monstru la un club de manele din Sibiu. Interlopii au facut ravagii in clubul de ultima fita >

Clubul de manele OK din Sibiu a fost devastat sambata seara dupa o altercatie intre interlopi. in urma acestei altercatii, localul a fost inchis pentru renovari pana in martie, arata Ora de Sibiu.

Primarul din Iasi, Mihai Chirica, este amenintat ca va fi exclus din PSD, dupa ce l-a contrazis pe Liviu Dragnea

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, este amenintat ca va fi exclus din PSD, dupa ce a spus ca manifestatiile de duminica si participarea presedintelui Klaus Iohannis la mitingul din Bucuresti nu reprezinta o lovitura de stat, asa cum a sustinut Liviu Dragnea.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )