Libnet.ro
UNICEF

00:07

Palatul Universul din Bucuresti, scos la vanzare. Care este pretul estimat...

B1 B1,
Palatul Universul din Bucuresti, scos la vanzare. Care este pretul estimat...

Palatul Universul din Capitala, fost sediu al ziarului Universul, a fost scos la vanzare de proprietar, compania Universul SRL, pe Artmark Historical Estate. continuă pe B1

Garajul Ciclop, cinema Scala si Palatul Universul, intre proprietatile istorice scoase la vanzare de Artmark Historical Estate - FOTO

Garajul Ciclop, simbol al modernismului bucurestean, cinematograful Scala, emblema a vietii culturale interbelice, Palatul Universul, devenit pol al industriilor creaitve din Capitala, dar si Casa Ankele din Botosani si Hotel Continental din Cluj-Napoca au fost scoase la vanzare de Artmark Historical Estate.

FOTO Cum arata primul heliport al unui spital din Bucuresti, testat zilele acestea. Spitalul Universitar mai are un heliport din 2002, dar e folosit ca parcare pentru angajati

Spitalul Universitar, cel mai solicitat spital de urgenta din Bucuresti, a dat aseara startul probelor pentru noul heliport si promite ca in perioada imediat urmatoare vor fi finalizate documentele de inchidere pentru santier, de receptie a lucrarilor de constructie si autorizare pentru functionarea ca heliport civil cu circuit inchis. Spitalul Universitar mai are un heliport, din anul 2002, dar este folosit ca parcare pentru angajati. Spitalul Universitar va fi primul din Bucuresti si al doilea din tara, dupa Spitalul de Urgenta din Oradea, care va avea heliport.

Reteaua Regina Maria a inaugurat cea mai mare policlinica privata de pediatrie din Bucuresti

Reteaua de sanatate Regina Maria a inaugurat miercuri policlinica privata de pediatrie The Light, cea mai mare de acest tip, din Bucuresti. Centrul medical, cu sediul in cladirea de birouri The Light ONE cuprinde sI clinica Kinetic Sport and Medicine, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Femeia se asezase la coada la o patiserie din Bucuresti, cand un tanar s-a apropiat de ea. S-a intors, dar si-a dat seama ca nu il cunoaste si si-a vazut de treaba. Cateva ore mai tarziu, a inteles ce i s-a intamplat (VIDEO)

Femeia se asezase la coada la o patiserie din Bucuresti, cand un tanar s-a apropiat de ea. S-a intors, dar si-a dat seama ca nu il cunoaste si si-a vazut de treaba. Cateva ore mai tarziu, a inteles ce.

Universitatea din Bucuresti si Europa FM ii invita pe Iohannis si Dancila la o dezbatere pentru turul doi. Cand si unde ar urma sa aiba loc

Universitatea din Bucuresti si postul de radio Europa FM lanseaza o invitatie publica la dezbatere celor doi candidati din turul al doilea al alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Cele doua institutii propun ca dezbaterea sa aiba loc vineri, 22 noiembrie, de la ora 19. 00, in Aula Magna a Facultatii de Drept.

Toti o cunosc drept Carmen de la Salciua, dar doar apropiatii stiu care este numele ei real. Fanii au ramas uimiti

Carmen de la Salciua a plecat de la un clip simplu, facut in joaca, in care isi arata calitatile vocale. Nu a mai trecut mult timp de la prima postare si a devenit extrem de cunoscuta. Bruneta este in trending cu fiecare piesa pe care o scoate, semn ca fanii ei sunt pretutindeni. Cu toate .

Ce facea o femeie din Bucuresti in metrou. Calatorii au scos telefoanele si au inceput sa filmeze

O femeie aflata in metroul bucurestean a atras atentia tuturor. Unul dintre calatori a fotografiat-o curatand fasolea pastai, arata cancan. ro. Femeia a ignorat privirile celor din jur si si-a.

Halucinant! Ce facea o femeie din Bucuresti in metrou. Calatorii s-au frecat la ochi cand au vazut-o si au pozat-o pe furis (FOTO)

Recent, bucurestenii care calatoresc cu metroul au avut parte de un moemnt hilar.

Primul heliport functional al unui spital de stat din Bucuresti a fost testat

Primul zbor cu elicopterul SMURD EC - 135 a fost efectuat, miercuri seara, pentru calibrarea dispozitivelor de aterizare pe timp de noapte pe heliportul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti. Potrivit unui.

BNR: Datoria externa a Romaniei a crescut cu 8,4 miliarde euro, in primele noua luni ale anului. Care este totalul atronomic acumulat sub guvernarea PSD

In intervalul ianuarie septembrie 2019, datoria externa a Romaniei a crescut cu 8,4 miliarde euro, comparativ cu 6,79 miliarde euro, cat fusese inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut din 2018,.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )