Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ce facea o femeie din Bucuresti in metrou. Calatorii au scos telefoanele si au inceput sa filmeze

Antena3 Antena3,
Ce facea o femeie din Bucuresti in metrou. Calatorii au scos telefoanele si au inceput sa filmeze

O femeie aflata in metroul bucurestean a atras atentia tuturor. Unul dintre calatori a fotografiat-o curatand fasolea pastai, arata cancan. ro. Femeia a ignorat privirile celor din jur si si-a. continuă pe Antena3

Halucinant! Ce facea o femeie din Bucuresti in metrou. Calatorii s-au frecat la ochi cand au vazut-o si au pozat-o pe furis (FOTO)

Recent, bucurestenii care calatoresc cu metroul au avut parte de un moemnt hilar.

Reteaua Regina Maria a inaugurat cea mai mare policlinica privata de pediatrie din Bucuresti

Reteaua de sanatate Regina Maria a inaugurat miercuri policlinica privata de pediatrie The Light, cea mai mare de acest tip, din Bucuresti. Centrul medical, cu sediul in cladirea de birouri The Light ONE cuprinde sI clinica Kinetic Sport and Medicine, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Femeia se asezase la coada la o patiserie din Bucuresti, cand un tanar s-a apropiat de ea. S-a intors, dar si-a dat seama ca nu il cunoaste si si-a vazut de treaba. Cateva ore mai tarziu, a inteles ce i s-a intamplat (VIDEO)

Femeia se asezase la coada la o patiserie din Bucuresti, cand un tanar s-a apropiat de ea. S-a intors, dar si-a dat seama ca nu il cunoaste si si-a vazut de treaba. Cateva ore mai tarziu, a inteles ce.

Universitatea din Bucuresti si Europa FM ii invita pe Iohannis si Dancila la o dezbatere pentru turul doi. Cand si unde ar urma sa aiba loc

Universitatea din Bucuresti si postul de radio Europa FM lanseaza o invitatie publica la dezbatere celor doi candidati din turul al doilea al alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Cele doua institutii propun ca dezbaterea sa aiba loc vineri, 22 noiembrie, de la ora 19. 00, in Aula Magna a Facultatii de Drept.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Patriarhul Daniel a votat la o sectie din Bucuresti si le-a oferit iconite tuturor celor prezenti

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, PF Daniel, a votat, duminica, la o sectie de votare din Bucuresti, iar la plecare le-a oferit iconite tuturor celor prezenti.

Iulia este din Bucuresti si a ales sa mearga zilnic cu bicicleta la munca. Nu avea nici cea mai vaga idee de ce avea sa i se intample: Cand cineva imi face loc si imi zambeste, simt ca...

Iulia este din Bucuresti si a ales sa mearga zilnic cu bicicleta la munca. Nu avea nici cea mai vaga idee de ce avea sa i se intample. Fiecare zi este pentru ea o noua aventura, pentru ca viata pe doua.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Femeie din Constanta, dosar penal pentru vot multiplu

O femeie in varsta de 62 de ani, din municipiul Constanta, este cercetata intr-un dosar penal pentru tentativa de vot multiplu la alegerile prezidentiale, dupa ce duminica a.

Faze tari: Maimuta filmata in timp ce fura un telefon. E uluitor ce a facut apoi cu el; O femeie din Uganda s-a maritat cu trei barbati deodata dupa un mariaj monogam esuat

Primul semafor din Romania. Istoria luminilor ce dirijeaza traficul. Cu mult timp inainte ca oamenii sa conduca automobile, carutele trase de cai aglomerau intersectiile si situatia devenise periculoasa pentru pietoni. John Knight, manager. A cumparat un sarpe de cativa cm, dar s-a trezit in casa cu cel mai mare piton din lume. Un barbat din Marea Britanie care le-a cumparat un sarpe de cativa centimetri copiilor sai, s-a trezit in casa cu cel mai mare piton birmanez.

inchisoare pe viata pentru un roman care a omorat o femeie din Marea Britanie cu un ciocan (FOTO)

Un barbat din Dej a fost condamnat, luni,la inchisoare pe viata de o instanta din Marea Britanie pentru uciderea, in 2013, a unei femei de 55 de ani din localitatea Bosham folosindu-se de un ciocan,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )