Libnet.ro
UNICEF

12:45

PanamaPapers: Lista completa a persoanelor cunoscute din lume, implicate in offshore-urile din Panama

B1 B1,
PanamaPapers: Lista completa a persoanelor cunoscute din lume, implicate in offshore-urile din Panama

Papama Papers este cea mai mare scurgere de informatii din lume, care a dus la dezvaluirea multor afaceri offshore din Panama, ale caror conducatori sunt ministri, presedinti, regi, fotbalisti, vedete de. continuă pe B1

Lionel Messi, cel mai bine platit fotbalist din lume - Castiguri de 74 de milioane de euro pe sezon

Lionel Messi se afla pe primul loc in clasamentul celor mai bine platiti jucatori de fotbal din lume, fotbalistul celor de la FC Barcelona incasand 74 de milioane de euro pe sezon, conform France Football.

in premiera: Doi tineri romani au construit cea mai usoara bicicleta pliabila din lume

Doi tineri romani stabiliti in Londra, Petre Craciun si Ligia Stan, au construit cea mai usoara bicicleta pliabila din lume. Arhitectul Petre Craciun a lucrat la designul bicicletei Hummingbird.

in Scotia a fost lansata prima bere tartinabila din lume

Un producator de bere din Scotia a lansat prima bere tartinabila din lume. Innis and Gunn, o marca de beer kitchen, restaurante specializate in versiuni culinare ale berii, a profitat de deschiderea unei noi unitati pentru a lansa ceea ce producatorul prezinta ca o premiera mondiala, o pasta tartinabila de bere, scrie directmatin. fr.

Prima tara din lume care are propriul numar de telefon. Cum se poate suna si cine raspunde la celalalt capat al firului

La 250 de ani de cand Suedia a devenit prima tara din lume care a abolit cenzura, suedezii au lansat un numar de telefon la care oricine, din orice tara, poate suna. La capatul celalalt raspunde un su.

Lista celor mai periculoase organizatii teroriste din lume

Autoritatile din Bahrein au publicat luni o lista cu 68 de grupari si miscari considerate teroriste, potrivit agentiei de presa locale Bna, preluata de AFP, transmite Agerpres.

Fabricate in Europa: cele mai luxoase 5 masini din lume

Materialele moi la atingere in tot interiorul, suspensii care permit masinilor sa pluteasca peste denivelari, scaune cu masaj care se misca in toate directiile posibile, acestea sunt doar cateva din lucrurile care fac ca o masina sa fie deosebita. Vezi.

Cea mai mare companie procesatoare de carne din lume, reclame defaimatoare pe Google la adresa unui jurnalist activist

JBS, cea mai mare companie procesatoare de carne a orchestrat reclamele defaimatoare la adresa lui Leonardo Sakamonto, arata theguardian. com. Leonardo Sakamonto, presedintele unei organizatii activiste din.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )