Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fabricate in Europa: cele mai luxoase 5 masini din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fabricate in Europa: cele mai luxoase 5 masini din lume

Materialele moi la atingere in tot interiorul, suspensii care permit masinilor sa pluteasca peste denivelari, scaune cu masaj care se misca in toate directiile posibile, acestea sunt doar cateva din lucrurile care fac ca o masina sa fie deosebita. Vezi. continuă pe Wall-Street Ro

Logan, Sandero si Duster, printre cele mai vandute 25 de masini din Rusia

Automobilele Duster, Logan si Sandero se situeaza in topul celor mai vandute 25 de modele din Rusia, dar aceasta crestere vine in situatia in care livrarile de autoturisme si vehicule.

STUDIU: Anul 2015 a fost declarat anul cu cele mai putine imbolnaviri profesionale. Iata cele mai intalnite boli pe care le-au facut romanii din cauza jobului

Conform studiului morbiditatii realizat in 2015, privind bolile profesionale, a reiesit ca anul 2015 au fost raportate cele mai putine imbolnaviri profesionale din 2005 pana anul trecut. Cei.

Care sunt cele mai intalnite boli pe care le-au facut romanii din cauza jobului

Un studiu asupra morbiditatii privind bolile profesionale, aratat ca anul 2015 au fost raportate cele mai putine imbolnaviri profesionale din 2005 pana anul trecut .

Cele mai frumoase femei ale zodiacului

Revistele de moda spun ca cele mai frumoase femei sunt din zodia Leului. Unii astrologi desemneaza femeile Varsator si Balanta ca fiind cele mai atragatoare. Unii barbati se topesc dupa look-ul misterios al femeilor.

SUA, Turcia si Ucraina, cele mai neprietenoase tari fata de Rusia

Rusii considera ca SUA, Turcia si Ucraina sunt cele mai neprietenoase state fata de Rusia, in timp ce Belarus, China si Kazahstan au fost definite de peste jumatate dintre rusi drept tarile cele mai prietenoase si cele mai apropiate de Rusia, potrivit unui sondaj realizat de Social Opinion Fund si citat sambata de agentia Prensa Latina.

Cele mai in voga circuite tailor-made in destinatii exotice: idei de calatorie de la una dintre cele mai renumite agentii de turism de lux

Inca de la infiintare, in 2007, renumita agentie de turism 4Anotimpuri s-a remarcat din multitudinea de competitori datorita specializarii in crearea de vacante exotice la comanda, concepute special pentru a oferi o gama completa de trairi si experiente unice, in unele dintre cele mai exclusiviste locuri de pe glob.

Portia de ras de anul acesta: cele mai bune comedii in 2016

Cu totii avem nevoie sa vedem o comedie ocazional, in defavoarea filmelor profunde. V-am pregatit o lista cu cele mai bune comedii in 2016, si, desi unelenu au fost lansate inca, nu-i rau sa stiti la ce sa va asteptati. De asemenea, poti consulta si lista noastra cu cele mai bune comedii din 2015. Cele [].

Cele mai tari 10 bancuri politice. Stiti de ce parlamentarii nu sunt niciodata jefuiti si au salarii atat de mari?

Oamenii politici au constituit intotdeauna subiectul a numeroase glume. Iata cateva din cele mai reusite bancuri cu politicieni.

Cele mai rasfatate zodii in 2016: Leii si Varsatorii au un an de exceptie

Cele mai rasfatate zodii din 2016. Anul 2016 este un an al schimbarilor pentru cateva zodii, care sunt foarte favorizate. Iata care sunt cele mai rasfatate zodii anul acesta si cum le vor influenta plantele.

Eurostat: Romania are una dintre cele mai mici rate ale somajului din UE

Cu un somaj de doar 6,5%, Romania marcheaza una dintre cele mai mici rate ale persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca din randul statelor membre ale Uniunii Europene, potrivit datelor publicate de Eurostat, biroul de statistica al Uniunii.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )