Libnet.ro
UNICEF

17:45

Pandemia Covid 19. Marea batalie pentru masti, aparate de ventilatie si vaccinuri. Louis Vuitton trece de la parfumuri la geluri dezinfectante

Adevărul Adevărul,
Pandemia Covid 19. Marea batalie pentru masti, aparate de ventilatie si vaccinuri. Louis Vuitton trece de la parfumuri la geluri dezinfectante

O adevarata cursa s-a declansat intre statele lumii pentru a scoate un vaccin pentru Covid 19, dar si pentru achizitionarea de aparate de ventilatie si masti, in conditiile in care multe tari au interzis exportul de medicamente si echipamente medicale. continuă pe Adevărul

Pandemia Covid 19. Vesti proaste de la premierul Boris Johnson: Urmeaza ce e mai rau in Marea Britanie

Premierul britanic, Boris Johnson, a declarat joi seara ca pandemia de Covid-19 reprezinta cea mai grava criza de sanatate publica intr-o generatie si a avertizat Marea Britanie ca situatia se va inrautati in urmtoarele saptamani.

Raport Coreea de Sud: Persoanele sub 30 de ani infectate cu COVID-19 sunt critice pentru transmiterea virusului (Studiu - FOTO)

Coreea de Sud a realizat cel mai amplu studiu cu privire la raspandirea virusului Covid-19. Au fost analizati peste 220. 000 de oameni. Din datele transmise se arata ca, tinerii intre 20-29 de ani, desi.

Pandemia Covid-19. Rabinul sef al Israelului indeamna credinciosii evrei sa nu mai sarute Zidul Plangerii

Credinciosii evrei ar trebui sa nu mai sarute pietrele din structura Zidului Plangerii din Ierusalim, a declarat luni liderul rabinilor din Orasul Sfant, adaugand astfel o noua dispozitie oficiala in setul de masuri deja anuntate de autoritatile religioase locale pentru a preveni raspandirea noului tip de coronavirus, informeaza Reuters.

Pandemia Covid 19. Grecia ii va plasa in carantina pe toti cei care vin din strainatate, indiferent de nationalitate

Grecia a anuntat luni inchiderea tuturor centrelor comerciale, cu exceptia celor alimentare, farmaciilor, bancilor, benzinariilor si serviciilor de livrare de mancare la domiciliu, iar oricine vine din strainatate va intra pentru doua saptamani in carantina, in timp ce navele de pasageri care vin din Italia nu mai au acces in porturile grecesti, masuri menite sa combata raspandirea coronavirusului, transmite Reuters.

Pandemia de COVID-19 inchide Everestul. Escaladarea celui mai inalt munte din lume, interzisa sezonul acesta

Escaladarea muntelui Everest a fost interzisa sezonul acesta, dupa ce autoritatile din Nepal au inchis toate traseele din Himalaya, ca masura de preventie a raspandirii COVID-19.

Pandemia Covid-19. Turcia isi inchide moscheile pentru rugaciunile colective, Irlanda barurile

Turcia a anuntat luni suspendarea pana la noi directive a rugaciunilor colective organizate in moscheile sale, inclusiv a marii rugaciuni de vineri din religia islamica, cu scopul de a limita riscul de propagare a epidemiei cauzate de noul tip de coronavirus, informeaza AFP. Guvernul irlandez a ordonat inchiderea barurilor cu o zi inainte de cea mai mare sarbatoare a Irlandei, Sfantul Patrick.

Raiffeisen Bank sprijina clientii, furnizorii si angajatii in contextul pandemiei COVID-19

In aceasta perioada, Raiffeisen Bank este alaturi de clienti, angajati, parteneri si furnizori cu solutii care sa ii sprijine in situatia provocata de pandemia COVID 19, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

COVID-19. Trei corturi pentru triaj epidemiologic, montate in curtile Spitalelor Moreni si Pucioasa

Autoritatile din Dambovita iau noi masuri in incercarea de a evita imbolnavirea populatiei cu noul COVID-19. S-au montat corturi de triaj epidemiologic in curtea celor mai importante spitale din judet.

Au prevazut Hawking, Bill Gates sau filmul Contagion pandemia de coronavirus? Un psiholog explica de ce vrem sa credem asta

Cand epidemia de COVID-19 coronavirus) a ajuns in afara Asiei, iar cazurile au inceput sa fie numarate cu miile in fiecare tara, filmul Contagion a inceput sa fie tot mai urmarit. De ce are un succes mare acum un film din 2011? Totodata, ce-a avut si Stephen Hawking de zis despre pandemia de-acum? A prezis cineva, cu adevarat, momentul 2020?.

Coronavirusul ii sperie pana si pe teroristi. ISIS le transmite membrilor sa stea departe de Europa, lovita acum de pandemia de Covid-19

Statul Islamic ISIS) a adoptat o masura de siguranta in contextul pandemiei de coronavirus si si-a sfatuit membrii sa nu calatoreasca in Europa, a relatat Homeland Security Today, scrie Politico. eu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2751 seconds )