Libnet.ro
UNICEF

11:00

Pandemia Covid 19. Peste 10.000 de morti in SUA. New York ia in calcul inmormantarile temporare pe Insula Hart

Adevărul Adevărul,
Pandemia Covid 19. Peste 10.000 de morti in SUA. New York ia in calcul inmormantarile temporare pe Insula Hart

In Statele Unite, pandemia de coronavirus se raspandeste extrem de agresiv, New York fiind epicentrul. Primarul Bill de Blasio a declarat ca autoritatile au pregatit planuri de urgenta in cazul in care morgile din oras nu mai fac fata numarului mare de victime ale COVID-19. O catedrala din New York va fi folosita ca spital de campanie. Numarul mortilor l-a depasit pe cel din ultimele sase razboie. continuă pe Adevărul

Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in Spania: o usoara scadere a numarului de decese dupa o saptamana infioratoare

Spania a inregistrat, in ultimele 24 de ore, 809 decese cauzate de Covid-19, acesta fiind cel mai scazut numar din ultima saptamana.

Igor Dodon: Republica Moldova intra in scenariul numarul patru privind pandemia COVID-19

Moldova intra in scenariul numarul patru, ceea ce inseamna ca numarul cazurilor confirmate de COVID-19 a ajuns la 1. Presedintele Igor Dodon a declarat ca primele trei scenarii, potrivit opiniei expertilor, au fost gestionate corect, iar odata cu intrarea in cel de-al patrulea scenariu, intram in zona de varf a acestei pandemii. Peste 14 mii de medici ar putea fi implicati in gestionarea crizei epidemiologice, transmite IPN.

Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in Spania: numarul deceselor creste din nou

Numarul deceselor provocate de Covid-19 in Spania in decurs de 24 de ore a crescut din nou, depasind 740, dupa patru zile consecutive de diminuare.

Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in Spania: cel mai mic numar de decese din ultimele doua saptamani

Autoritatile sanitare spaniole au anuntat luni ca 637 de oameni au murit in decurs de 24 de ore din cauza infectarii cu Covid-19, acesta fiind cel mai scazut numar inregistrat din 24 martie.

Accesul populatiei la ITC inainte de pandemia COVID-19

Odata cu extinderea pandemiei de COVID-19, si in tara noastra retelele de socializare au fost luate cu asalt de propunatori de instrumente si metode de lucru online, platforme digitale pentru comertul de bunuri cu amanuntul, telemunca, scoala online, servicii publice digitalizate, servicii de plati online, Internet-Banking s. a. m. d.

Dupa cea mai neagra zi de la inceputul Pandemia Covid-19, guvernul Suediei impune restrictii si cere puteri sporite

Dupa cea mai neagra zi de la inceputul pandemiei, 76 de morti in 24 de ore, guvernul suedez, criticat pentru modul in care a gestionat pana acum criza cauzata de noul coronavirus, a prezentat luni un proiect de lege vizand consolidarea temporara a puterilor sale pentru a lupta impotriva pandemiei, ceea ce a atras criticile opozitiei, transmite AFP.

Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in Italia: numarul deceselor ramane mare

Numarul deceselor este inca mare in Italia, 604 persoane au murit in ultimele 24 de ore, dar a crescut numarul celor vindecati, 1. 555, potrivit noului buletin anuntat de Protectia Civila, scrie La Repubblica.

COVID-19 |Peste un milion de romani isi vor pierde locul de munca daca statul nu ajuta domeniul TURISMULUI

Peste un milion de romani isi vor pierde in urmatoarele luni locul de munca sau li se vor diminua drastic veniturile, potrivit patronatelor de pe litoral. Acestea estimeaza ca un colaps al sectorului turistic va atrage dupa sine o prabusire in lant a.

Pandemia COVID-19. Finlanda prelungeste controalele la frontiera pana la 13 mai chiar daca nu duce lipsa de echipamente medicale

Guvernul finlandez a prelungit si inasprit marti controalele la frontiera, restrictionand intrarile si iesirile din tara pana la 13 mai, pentru a limita raspandirea noului coronavirus, relateaza Reuters. Finlanda, spre deosebire de celelalte tari afectate de pandemia de COVID-19, nu duce lipsa de echipament medical si de protectie. Acest lucru se datoreaza stocului realizat in perioada Razboiului Rece, scrie The New York Times.

Preot roman din Oregon, in pandemia de COVID-19: Sistemul medical din SUA a fost luat prin surprindere si e in colaps

Bogdan Mihai Nichitean este preot in statul Oregon din SUA si spune ca sistemul medical american este coplesit de pandemia de COVID-19.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )