Libnet.ro
UNICEF

17:45

Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in Spania: numarul deceselor creste din nou

Adevărul Adevărul,
Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in Spania: numarul deceselor creste din nou

Numarul deceselor provocate de Covid-19 in Spania in decurs de 24 de ore a crescut din nou, depasind 740, dupa patru zile consecutive de diminuare. continuă pe Adevărul

Vesti bune din Spania: Numarul deceselor cauzate de coronavirus in descrestere pentru a patra zi consecutiv

In Spania, una dintre cele mai afectate tari europene de coronavirus, numarul deceselor este in descrestere pentru a patra zi consecutiv, generand astfel speranta ca varful epidemiei a fost depasit, noteaza Guardian. Astfel, luni, autoritatile au raportat 637 de decese, cel mai mic numar inregistrat in 24 de ore, din 24 martie si pana acum.

Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in Italia: numarul deceselor ramane mare

Numarul deceselor este inca mare in Italia, 604 persoane au murit in ultimele 24 de ore, dar a crescut numarul celor vindecati, 1. 555, potrivit noului buletin anuntat de Protectia Civila, scrie La Repubblica.

Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in Italia: numarul mortilor creste usor

Italia se afla inca in varful pandemiei de coronavirus. in ceea ce priveste imbolnavirile, numarul acestora a ajuns la 1. 941 in ultimele 24 de ore duminica au fost 2. 972), iar numarul persoanelor decedate a ajuns la 636 intr-o zi, o crestere fata de ultimele doua zile.

Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in Spania: cel mai mic numar de decese din ultimele doua saptamani

Autoritatile sanitare spaniole au anuntat luni ca 637 de oameni au murit in decurs de 24 de ore din cauza infectarii cu Covid-19, acesta fiind cel mai scazut numar inregistrat din 24 martie.

Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in Spania: cel mai mic numar de decese in ultimele zece zile

Autoritatile spaniole au anuntat ca 674 de decese au fost inregistrate in ultimele 24 de ore, acesta fiind cel mai mic numar raportat in decurs de zece zile.

Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in Spania: o usoara scadere a numarului de decese dupa o saptamana infioratoare

Spania a inregistrat, in ultimele 24 de ore, 809 decese cauzate de Covid-19, acesta fiind cel mai scazut numar din ultima saptamana.

Numarul deceselor ajunge la 176 in Romania, dupa ce alte 8 persoane au murit

Numarul deceselor inregistrate in Romania din cauza infectiei cu noul coronavirus a ajuns luni la 176, dupa ce autoritatile au anuntat ca alte 8 persoane au murit. Astfel numarul deceselor confirmate luni ajunge la 13.

DigiSport. Numarul deceselor a crescut cu 20% in ultima zi. Ce se intampla in Suedia, tara care inca sfideaza coronavirusul

Suedia este una dintre tarile care nu au adoptat masuri stricte impotriva raspandirii coronavirusului. Nordicii au raportat pana acum 7. 206 de cazuri de infectare cu COVID-19. Numarul deceselor a crescut cu 20% in ultima zi, de la 401 la 477.

430 de cazuri noi de coronavirus in Romania. Numarul deceselor a ajuns la 141

Noul bilant de sambata arata ca sunt 3. 613 cazuri de persoane infectate, 329 au fost vindecate si externate. Numarul deceselor provocate de COVID-19 a crescut la 141, au transmis autoritatile.

Alte doua noi decese in randul persoanelor infectate cu Covid19. Bilantul total a ajuns la 184

Autoritatile au anuntat marti alte doua decese in randul persoanelor infectate cu noul coronavirus. Bilantul total al deceselor a ajuns la 184 dupa ce in cursul acestei dimineti au fost anuntate alte sase decese. Astfel, ultimele doua victime sunt doi barbati, de 69 de ani din Suceava ce suferea de diabet, si un alt barbat de doar 46 de ani, acesta fara comorbiditati identificate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )