Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pandemia de COVID-19. UE aloca 100 de milioane de euro pentru cumpararea si distribuirea de teste rapide. Situatia la zi in cele mai afectate tari din Europa

Adevărul Adevărul,
Pandemia de COVID-19. UE aloca 100 de milioane de euro pentru cumpararea si distribuirea de teste rapide. Situatia la zi in cele mai afectate tari din Europa

Uniunea Europeana UE) urmeaza sa aloce 100 de milioane de euro in vederea cumpararii si distribuirii de teste rapide antigenice) de depistare a infectarii cu coronavirusul SARS-CoV-2, a anuntat miercuri presedinta Comisiei Europene CE) Ursula von der Leyen, care catalogat situatia drept foarte grava, transmite AFP. continuă pe Adevărul

CFR va moderniza caile ferate din Bucuresti. UE ne aloca 4,2 milioane de euro pentru studiu

CFR SA si Agentia Executiva pentru Inovare si Retele INEA) au semnat acordul de finantare, in valoare de 4,2 milioane de euro euro, pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru modernizarea liniilor si instalatiilor din Complexul Feroviar Bucuresti, cu o lungime de 605,7 kilometri, potrivit unui comunicat al companiei feroviare.

UE aloca 100 de milioane de euro in vederea achizitionarii si distribuirii unor teste rapide Covid-19

Uniunea Europeana UE) urmeaza sa aloce 100 de milioane de euro in vederea cumpararii si distribuirii unor teste rapide antigenice), in vederea opririi unei noi intensificari a covid-19, a anuntat miercuri presedinta Comisiei Europene CE) Ursula von der Leyen, care catalogat situatia drept foarte grava, relateaza AFP si News. ro.

Daniela Crudu, platita cu 80.000 euro pentru o noapte de amor. Surpriza: cine a fost la ea

Daniela Crudu, fosta asistenta TV, a fost in atentia tuturor in anul 2015, dupa ce numele afaceristului Ioan Neculaie, Berlusconi de Brasov, dupa cum era cunoscut, si cel cu care ar fi intretinut relatii intime pe bani, a aparut intr-un dosar de prostitutie si proxenetism. Daniela Crudu, la placerea lui Ioan Neculaie. Bruneta ar fi .

Guvernul Orban a acceptat alocarea a 7,25 de miliarde de euro pentru agricultura

Guvernul Orban a acceptat alocarea a 7,25 de miliarde de euro pentru agricultura, a anuntat, duminic.

Guvernul mai aloca 300 milioane de lei din Fondul de Rezerva pentru PNDL

Guvernul a elaborat o hotarare prin care aloca inca 300 de milioane de lei din Fondul de Rezerva pentru Programul National de Dezvoltare Locala PNDL) I si II.

Finantare de 40 milioane dolari pentru un startup american, cu un IT-ist roman in echipa

Un startup american axat pe analiza de date in timp real, care are in echipa de conducere si un IT-ist roman, a obtinut o noua finantare, de 40 de milioane de dolari, de la doua dintre cele mai importante fonduri de investitii tech, Sequoia si Greylock.

MIT si Harvard lanseaza un fond de 230 milioane dolari pentru startup-uri de tehnologie

Universitatile americane MIT si Harvard au lansat, marti, un fond de investitii de 230 de milioane de dolari pentru finantarea unor startup-uri de tehnologii care isi propun sa aduca beneficii comunitatilor, la nivel international.

Finantare de 120 milioane dolari pentru SimilarWeb, platforma prin care compari traficul de pe site-uri

SimilarWeb, o platforma folosita inclusiv de marketerii din Romania pentru compararea cifrelor de trafic obtinute de diverse site-uri, a primit marti o noua runda de finantare, de 120 de milioane de dolari, din partea unor fonduri de investitii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )