Libnet.ro
UNICEF

21:45

CFR va moderniza caile ferate din Bucuresti. UE ne aloca 4,2 milioane de euro pentru studiu

Adevărul Adevărul,
CFR va moderniza caile ferate din Bucuresti. UE ne aloca 4,2 milioane de euro pentru studiu

CFR SA si Agentia Executiva pentru Inovare si Retele INEA) au semnat acordul de finantare, in valoare de 4,2 milioane de euro euro, pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru modernizarea liniilor si instalatiilor din Complexul Feroviar Bucuresti, cu o lungime de 605,7 kilometri, potrivit unui comunicat al companiei feroviare. continuă pe Adevărul

CFR planuieste modernizarea cailor ferate din Bucuresti. Ajutor de 4,2 milioane de euro din partea UE

CFR si Agentia Executiva pentru Inovare si Retele INEA) au semnat un acord de finantare, in valoare de 4,2 milioane de euro, pentru realizarea unui studiu de fezabilitate in vederea modernizarii liniilor si in.

Un tanar din Bucuresti care a fost infectat cu Covid-19, transferat la Iasi. Medic: Acolo il asteapta Dumnezeu cu mila lui. Cum facem, domnilor dr. Bittman si Chiriac, intra la numaratoare sau nu?

Un medic din Bucuresti povesteste pe pagina sa de Facebook cazul unui tanar de 37 de ani infectat cu noul coronavirus, care s-a prezentat la camera de garda de la Spitalul Floreasca, si care urma sa plece tocmai.

Ultima ora. Explozie puternica cu morti, intr-un bloc din Bucuresti. Zeci de persoane au fost evacuate de urgenta

Zi neagra pentru zeci de cetateni din Captiala, dupa ce un incendiu a izbucnit intr-un apartament situat intr-un bloc din zona Aleea Podul Giurgiu. Proprietarul locuintei a fost gasit mort, iar alti zeci de vecini au fost evacuati din cladire. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit de urgenta. Care este cauza incendiului Potrivit primelor .

Autoritatile, in alerta! Se intampla la toate cresele din Bucuresti dupa descoperirea unui focar de infectie

Anuntul trist al diminetii vine din partea primarului Sectorului 6, care a anuntat depistarea mai multor cazuri de COVID-19 intr-o cresa din sector. in urma controalelor efectuate, Ciprian Ciucu, a convocat imediat Consiliul Local pentru Situatii de Urgenta, luand decizia de a inchide cresa cu pricina. Masuri stricte se vor lua, de asemenea, in toate .

Explozie intr-un bloc din Bucuresti. Un mort si mai multi raniti. Zeci de locatari evacuati

O puternica explozie s-a produs luni dimineata intr-un bloc de pe Aleea Podul Giurgiului din Bucuresti. O persoana a murit, iar alte cateva zeci au fost evacuate de pompieri, anunta Mediafax.

Poluarea din Bucuresti nu pleaca nicaieri: scuza autoritatilor pentru dezastrul din weekend

Capitala Romaniei tinde sa fie cel mai periculos oras din Romania in care sa-ti petreci viata, iar cifrele inregistrate in weekend confirma dezastrul din Bucuresti. Aerul tinde sa.

Garda de Mediu a identificat un poluator important din Bucuresti

Garda Nationala de Mediu GNM) a identificat posibila sursa de poluare a aerului din Bucuresti, ceea.

CFR SA a obtinut finantare europeana pentru studiul de fezabilitate necesar modernizarii liniilor de cale ferata din Bucuresti si din zonele de centura

CFR SA si Agentia Executiva pentru Inovare si Retele INEA) au semnat acordul de finantare, in valoare de 4. 27 milioane euro, pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate pentru Modernizarea liniilor si instalatiilor din Complexul Feroviar Bucuresti 605 km), Sunt trei zone vizate: Complexul Feroviar Bucuresti Nord, Inelul Feroviar al Municipiului Bucuresti, Conexiunile cu Inelul Feroviar Bucuresti. Reamintim ca de ani buni se vorbeste despre centura feroviara a capitalei, dar nu s-au facut prea multe.

Garda de Mediu a identificat posibila sursa de poluare din Bucuresti si Ilfov din noaptea de sambata: O topitorie

Garda Nationala de Mediu spune ca ar fi identificat posibila sursa de poluare a aerului, ce a dus la inregistrarea unor valori peste medie ale poluantilor in zona Bucuresti-Ilfov, in noaptea de sambata spre duminica, si anume o topitorie ce nu functiona in perioada controlului, dar pentru care fusese aplicata anterior o sanctiune. in acest caz a fost propusa si intocmirea unui de dosar penal, transmite Garda de Mediu.

Pelerinajul de Sfantul Dumitru din Bucuresti, fara fastul si amploarea din anii trecuti

Doar credinciosii cu domiciliul ori resedinta in Bucuresti pot participa anul acesta la pelerinajul .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )