Libnet.ro
UNICEF

05:15

Pandemia nu face discriminari: Anamaria Prodan, prima reactie despre cazurile de coronavirus din familie!

B1 B1,
Pandemia nu face discriminari: Anamaria Prodan, prima reactie despre cazurile de coronavirus din familie!

Inca o vedeta rupe tacerea cu privire la cazurile de coronavirus din familie! Anamaria Prodan a clarificat ce membri din familia sa si in ce conditii au contactat temutul virus! Anamaria Prodan este apropiata. continuă pe B1

George Burcea, prima reactie clara dupa ce Andreea Balan are un nou iubit. I-a socat pe oameni

George Burcea nu s-a putut abtine si a avut o prima reactie dupa ce s-a aflat ca fosta sa sotie, mama fetitelor sale, are un nou iubit. Acesta a tratat ironic noua relatie pe care Andreea Balan o are. George Burcea, reactie dura dupa ce Andreea Balan si-a facut un nou iubit. Oameni sunt socati .

EXCLUSIV Secretul pe care Andrei Zaharescu l-a tinut ascuns! Ce face si cum arata prima lui sotie! Nu, nu este vorba despre Andreea Berecleanu

Inainte de a avea o relatie cu Andreea Berecleanu, Andrei Zaharescu a fost casatorit cu Oana Mereuta, producator la Pro TV, cu care are si o fiica, Catinca. Noi va prezentam dedesubturile unei povesti cu iz de telenovela. Trei casnicii, doua povesti tulburatoare de infidelitate! Timp de mai bine de 15 ani, Andrei Zaharescu si .

Pandemia face ravagii: inca o tara anunta ca a sarit de 1 milion de persoane infectate

Pandemia de coronavirus continua sa faca ravagii in lume si multe tari raporteaza cazuri in crestere de la o zi la alta. in acest context, multi specialisti vorbesc deja de aparitia.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )