Libnet.ro
UNICEF

18:45

Pandemie de coronavirus. Ce ar insemna decretarea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei

Antena3 Antena3,
Pandemie de coronavirus. Ce ar insemna decretarea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei

COVID-19, declarata de Organizatia Mondiala a Sanatatii pandemie, a afectat 122 de tari din lume si a cauzat mai mult de 4. 700 de decese. continuă pe Antena3

Traian Basescu cere decretarea starii de urgenta in tara din cauza coronavirus

Traian Basescu a declarat ca raspandirea noului coronavirus impune decretarea starii de urgenta, iar.

Coronavirus: Romanii care au plecat din Italia catre tara cu trenul vor intra in carantina sau autoizolare pe teritoriul Romaniei

Romanii care au plecat din Italia catre tara cu trenul vor intra in carantina sau autoizolare pe teritoriul Romaniei pentru a se preveni infectarile cu Covid-19, anunta CFR Calatori. Luni seara Ministrul de Interne, Marcel Vela a vorbit despre suspendarea sau, dupa caz, interzicerea introducerii de catre operatorii feroviari de transport calatori de noi trenuri directe spre Italia si dinspre Italia spre Romania. insa nu mai exista de peste 20 de ani trenuri directe spre Italia.

Consiliul Concurentei- investigatie pentru a analiza cresterea preturilor mastilor de protectie pe teritoriul Romaniei

Consiliul Concurentei a initiat o prima investigatie pentru a analiza cresterea preturilor mastilor de protectie pe teritoriul Romaniei, la scurt timp dupa amplificarea cazurilor de infectare cu noul coronavirus COVID-19) la nivelul Uniunii Europene, afirma Florentina Munteanu, Partener si Andrea Grigoras, Managing Associate, Reff and Asociatii, societatea de avocati membra a retelei Deloitte Legal.

FOTO Italia, dupa decretarea starii de carantina: Cozi in magazine, stare de razboi in spitale

Medicii italieni, aflati in prima linie a luptei cu noul coronavirus, se confrunta cu o situatie disperata: pe cine sa salveze mai intai fiindca numarul persoanelor care au nevoie de internare la terapie intensiva depaseste capacitatea.

CORONAVIRUS |48 de cazuri de contaminare pe teritoriul Romaniei

Autoritatile au anuntat inca un caz de contaminare cu noul coronavirus in Romania. Este vorba despre o femeie, 20 de ani, din Bucuresti. Aceasta este contact direct cu un prieten sofer al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )