Libnet.ro
UNICEF

18:45

Pandemie de coronavirus. Interviu cu prima persoana testata pentru vaccin

Antena3 Antena3,
Pandemie de coronavirus. Interviu cu prima persoana testata pentru vaccin

SUA a testat primul sau vaccin impotriva coronavirusului. continuă pe Antena3

Ea este prima persoana din lume vaccinata impotriva coronavirus. E o sansa uriasa pentru mine sa contribui cu ceva

Jennifer Haller este prima persoana din lume care a fost vaccinata impotriva coronavirus, dupa ce s-a oferit voluntara in procesul de testare a unui vaccin impotriva COVID-19.

Primarul Florin Oancea, infectat cu coronavirus, interviu exclusiv: Am o mare presiune si apasare

Primarul orasului Deva, liberalul Florin Oancea, a fost de asemenea diagnosticat cu coronavirus. intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Antena 3, Oancea spune ca se simte foarte bine si nu are niciun simptom.

Cine e prima persoana pe care s-a testat un potential vaccin pentru coronavirus

Pandemia de coronavirus a speriat o lume intreaga si, de la aparitia primelor cazuri, cercetatorii din toata lumea au inceput sa caute un vaccin impotriva acestui coronavirus. Startul.

Cursa pentru vaccin: A fost realizata harta raspunsului imunitar la coronavirus

Cercetatorii australieni au anuntat marti ca au realizat harta raspunsului imunitar la coronavirus si au publicat un studiu detaliat in Nature despre modul in care sistemul imunitar al unui pacient a raspuns la virus, conform Reuters.

Scene de groaza la un spital din Bucuresti! Un pacient infectat cu coronavirus ii scuipa pe medici pentru a-i infecta

Scene oripilante au avut loc in cursul serii trecute, dupa ce un pacient infectat cu coronavirus si-a dat masca jos si a inceput sa ii scuipe pe doctori pentru a-i infecta. Momentele de groaza au avut loc la Spitalul Victor Babes din Bucuresti, acolo unde fusese adus pacientul. Cum s-au petrecut faptele Un barbat infectat .

Coronavirus: Ciprul isi inchide frontierele pentru nerezidenti de la 15 martie

Presedintele Ciprului, Nicos Anastasiades, a anuntat ca, din cauza epidemiei de coronavirus, dispune inchiderea pentru doua saptamani a frontierelor tarii tuturor strainilor care nu sunt rezidenti, studenti sau angajati pe insula mediteraneana a carei.

Coronavirus: Ungaria isi inchide granitele pentru straini

Ungaria inchide granitele pentru traficul de pasageri, doar cetatenii maghiari putand intra in tara, a anuntat premierul Viktor Orban, luni, in fata Parlamentului, transmite MTI. Decizia vine la cateva zile dupa ce starea de urgenta a fost declarata de Guvernul de la Budapesta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )