Libnet.ro
UNICEF

08:45

Panica in Belgia. Spatiul aeriana fost inchis din cauza unei probleme

Antena3 Antena3,
Panica in Belgia. Spatiul aeriana fost inchis din cauza unei probleme

Autoritatea aeronautica belgiana a dispus, joi dupa-amiaza, inchiderea in totalitate a spatiului aerian al Belgiei din cauza unei probleme tehnice, informeaza postul RTBF. Masura a inceput sa fie aplicata. continuă pe Antena3

UPDATE Spatiul aerian belgian se redeschide progresiv, dupa ce a fost nchis din cauza unei probleme informatice

UPDATE 19:20 Spatiul aerian belgian se redeschidea progresiv in jurul orei 18,00 16,00 GMT), problema informatica ce a antrenat inchiderea sa la putin timp dupa ora 16,00 14,00 GMT) fiind rezolvata, a anuntat Belgocontrol, citata de AFP.

O cafenea Starbucks din Timisoara a fost inchisa din cauza gandacilor. Imaginile i-au lasat fara cuvinte pe oameni - VIDEO

Scene incredibile surprinze la o cafenea Starbucks din Timisoara. Inspectorii de la Protectia Consumatorilor si Directia de Sanatate Publica au inchis miercuri locatia, dupa ce in urma unui control.

Cafenea Starbucks inchisa de autoritati din cauza unor nereguli grave:Nu am vazut in viata mea asa ceva

O cafenea Starbucks dintr-un centru comercial a fost inchisa temporar de Directia de Sanatate Publica si Oficiul Pentru Protectia Consumatorului. Decizia a fost luata din cauza unor nereguli grave descoperite cu ocazia controlului.

UPDATE Cafenea Starbucks inchisa de autoritati din cauza unor nereguli grave. Reactia oficiala a companiei

O cafenea Starbucks dintr-un centru comercial a fost inchisa temporar de Directia de Sanatate Publica si Oficiul Pentru Protectia Consumatorului. Decizia a fost luata din cauza unor nereguli grave descoperite cu ocazia controlului.

Scandal la Finante, din cauza casei lui Iohannis. Ce spune seful ANAF

Ionut Misa, seful ANAF, a explicat la Antena 3 de ce nu au fost recuperati banii pe care Klaus Iohannis i-ar fi datorat ANAF, in cazul casei care s-a intors in patrimoniul statului roman. Vreau sa va.

Peste 10 incendii de vegetatie au izbucnit in Cercul Arctic din cauza temperaturilor extrem de ridicate

Peninsula Scandinava a fost lovita vara aceasta de temperaturi anormal de mari. Cel putin 11 incendii de vegetatie au izbucnit in zona Cercului Arctic, in Suedia, tara cea mai afectata de valorile ridicate,.

Juncker afirma ca si-a pierdut echilibrul la summitul NATO din cauza unui crcel si cere respect

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a minimalizat miercuri imaginile de la summitul NATO in care el pare ca are dificultati in a-si mentine echilibrul, afirmand ca a fost vorba despre un carcel si a cerut sa fie tratat cu respect, relateaza agentiile Reuters si EFE, citate de Agerpres.

Trump, naintea ntlnirii cu Putin: Relatia cu Rusia nu a fost niciodata mai rea din cauza stupiditatii SUA

Cu doar cateva ore inainte de intalnirea cu presedintele rus Vladimir Putin, Donald Trump a calificat relatia SUA-Rusia ca fiind cea mai rea din istorie dand vina pe nesabuinta si stupiditatea de care ar fi dat dovada americanii in ultimii ani.

Esec rasunator pentru cel mai scump film din istoria cinematografului chinez / Pelicula a fost retrasa din sali dupa trei zile

Cel mai scump film din istoria cinematografului chinez, o mega-productie cu un buget de 112 milioane de dolari, a fost retras din sali dupa doar trei zile, din cauza unui box-office si unor critici catastrofale, scrie AFP.

Romgaz si Petrom se prabusesc pe bursa din cauza unei posibile plafonari a pretului la gaze

Pretul maxim de vanzare a gazelor naturale din productia interna la producatori ar putea fi plafonat la 55 lei/Mwh pana la 30 iunie 2021, potrivit unui proiect de hotarare publicat de Ministerul Finantelor Publice. Actiunile Romgaz SNG) si Petrom.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )