Libnet.ro
UNICEF

14:00

Scandal la Finante, din cauza casei lui Iohannis. Ce spune seful ANAF

Antena3 Antena3,
Scandal la Finante, din cauza casei lui Iohannis. Ce spune seful ANAF

Ionut Misa, seful ANAF, a explicat la Antena 3 de ce nu au fost recuperati banii pe care Klaus Iohannis i-ar fi datorat ANAF, in cazul casei care s-a intors in patrimoniul statului roman. Vreau sa va. continuă pe Antena3

Scandal in Guvern din cauza chiriei casei lui Iohannis. Teodorovici: Nu exista niciun conflict. Eu nu am contre cu subordonatii mei

Casa lui klaus Iohannis provoaca scandal in Guvern, intre ministrul Finantelor si seful Fiscului. intrebat de ce se intarzie recuperarea banilor de la familia Iohannis, ministrul Finantelor, a.

Panica in Belgia. Spatiul aeriana fost inchis din cauza unei probleme

Autoritatea aeronautica belgiana a dispus, joi dupa-amiaza, inchiderea in totalitate a spatiului aerian al Belgiei din cauza unei probleme tehnice, informeaza postul RTBF. Masura a inceput sa fie aplicata.

Romgaz si Petrom se prabusesc pe bursa din cauza unei posibile plafonari a pretului la gaze

Pretul maxim de vanzare a gazelor naturale din productia interna la producatori ar putea fi plafonat la 55 lei/Mwh pana la 30 iunie 2021, potrivit unui proiect de hotarare publicat de Ministerul Finantelor Publice. Actiunile Romgaz SNG) si Petrom.

Scene incredibile in Galati: Bataia generala in plina strada din cauza unei programari la frizerie (VIDEO)

Bataie teribila in plina strada, dintr-un motiv banal. Mai multi tineri s-au incaierat intr-un cartier din Galati, dupa ce un barbat nu a stat la rand la frizerie. Nervosi, clientii au inceput rafuiala,.

Trump, naintea ntlnirii cu Putin: Relatia cu Rusia nu a fost niciodata mai rea din cauza stupiditatii SUA

Cu doar cateva ore inainte de intalnirea cu presedintele rus Vladimir Putin, Donald Trump a calificat relatia SUA-Rusia ca fiind cea mai rea din istorie dand vina pe nesabuinta si stupiditatea de care ar fi dat dovada americanii in ultimii ani.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )