Libnet.ro
UNICEF

14:45

Panica in Campia Turzii! Un incendiu puternic a izbucnit la parterul unui bloc (VIDEO)

B1 B1,
Panica in Campia Turzii! Un incendiu puternic a izbucnit la parterul unui bloc (VIDEO)

A fost panica luni dimineata in Campia Turzii, dupa ce un incendiu a izbucnit intr-un spatiu comercial aflat la parterul unui bloc. 26 persoane s-au autoevacuat pana la sosirea pompierilor,. continuă pe B1

Plan Rosu la Campia Turzii: un incendiu puternic a izbucnit intr-un spatiu comercial aflat la parterul unui bloc

Un puternic incendiu a izbucnit luni dimineata intr-un spatiu comercial de la parterul unul bloc din Campia Turzii, sapte persoane fiind evacuate, iar trei suferind atacuri de panica.

ISU Cluj a declansat Planul rosu la Campia Turzii in cazul unui incendiu fara victime. Ce i-a indus in eroare pe pompieri

Un puternic incendiu a izbucnit luni dimineata intr-un spatiu comercial de la parterul unul bloc din Campia Turzii, sapte persoane fiind evacuate, iar trei suferind atacuri de panica. Cu toate ca in final nu au existat victime, ISU a declansat Planul rosu, o masura care se aplica in situatii grave, din cauza telefonului primit la 112.

Incendiu puternic intr-un bloc. A fost activat Planul rosu de interventie

Un incendiu s-a produs, luni dimineata, intr-un spatiu comercial aflat la parterul unui bloc cu 4 nivele, din municipiul Campia Turzii Cluj), informeaza IGSU. Potrivit sursei citate, fortele.

Pe tronsonul de autostrada Targu Mures - Campia Turzii nu se lucreaza decat pe 45% din distanta

Pe tronsonul de autostrada Targu Mures - Campia Turzii, parte din Autostrada Transilvania A3), nu se lucreaza decat pe aproximativ 21 km, adica doar pe 45% din intreaga distanta, din cauza autoritatilor incapabile sa rezolve problemele birocratice la.

Pe tronsonul de autostrada Targu Mures - Campia Turzii, nu se lucreaza decat pe circa 21 km

ONG-ul Asociatia Pro Infrastructura a anuntat astazi ca pe tronsonul de autostrada Targu Mures - Campia Turzii, de pe Autostrada A3 Transilvania, nu se lucreaza decat pe aproximativ 21 km, adica doar pe 45% din distanta. Asociatia da vina pe incapacitatea autoritatilor de a rezolva problemele birocratice in timp util.

ONG: Pe tronsonul de autostrada Targu Mures - Campia Turzii nu se lucreaza decat pe 45% din distanta

Pe tronsonul de autostrada Targu Mures - Campia Turzii, parte din Autostrada Transilvania A3), nu se lucreaza decat pe aproximativ 21 km, adica doar pe 45% din intreaga distanta, din cauza autoritatilor incapabile sa rezolve problemele birocratice la timp, a anuntat ONG-ul Asociatia Pro Infrastructura.

INCENDIU puternic in Bucuresti: Traficul este restrictionat, autoritatile intervin in forta

Incendiu puternic in nordul Capitalei. Traficul este restrictionat, iar autoritatile se lupta cu flacarile care au izbucnit la o vila. Traficul este restrictionat de la Metroul Aviatorilor pe Charles de.

Incendiu puternic la fosta fabrica de mobila din Targu Neamt. Pompierii au intervenit cateva ore cu cinci autospeciale

Un incendiu puternic a cuprins, in cursul noptii de duminica, o hala de 2. 000 de metri patrati a fostei fabrici de mobila din Targu Neamt, cladire detinuta in prezent de mai multi oameni de afaceri. Pompierii au intervenit timp de mai multe ore, cu cinci autospeciale de lucru cu apa si spuma.

Incendiu puternic la groapa de gunoi a municipiului Bacau. 30 de pompieri au intervenit pentru a stinge flacarile

Un incendiu puternic a cuprins groapa de gunoi a municipiului Bacau, iar flacarile s-au intins pe o suprafata de aproximativ un hectar, transmite Mediafax.

Incendiu puternic in nordul Capitalei. Circulatia in zona a fost blocata

Incendiu violent in nordul Capitalei, in zona pietei Charles de Gaulle. Un imobil a luat foc la primele ore ale diminetii, iar mai multe echipaje ale ISU lupta cu flacarile. Din fericire, nu.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )