Libnet.ro
UNICEF

13:31

Pe tronsonul de autostrada Targu Mures - Campia Turzii nu se lucreaza decat pe 45% din distanta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Pe tronsonul de autostrada Targu Mures - Campia Turzii nu se lucreaza decat pe 45% din distanta

Pe tronsonul de autostrada Targu Mures - Campia Turzii, parte din Autostrada Transilvania A3), nu se lucreaza decat pe aproximativ 21 km, adica doar pe 45% din intreaga distanta, din cauza autoritatilor incapabile sa rezolve problemele birocratice la. continuă pe Wall-Street Ro

ONG: Pe tronsonul de autostrada Targu Mures - Campia Turzii nu se lucreaza decat pe 45% din distanta

Pe tronsonul de autostrada Targu Mures - Campia Turzii, parte din Autostrada Transilvania A3), nu se lucreaza decat pe aproximativ 21 km, adica doar pe 45% din intreaga distanta, din cauza autoritatilor incapabile sa rezolve problemele birocratice la timp, a anuntat ONG-ul Asociatia Pro Infrastructura.

Pe tronsonul de autostrada Targu Mures - Campia Turzii, nu se lucreaza decat pe circa 21 km

ONG-ul Asociatia Pro Infrastructura a anuntat astazi ca pe tronsonul de autostrada Targu Mures - Campia Turzii, de pe Autostrada A3 Transilvania, nu se lucreaza decat pe aproximativ 21 km, adica doar pe 45% din distanta. Asociatia da vina pe incapacitatea autoritatilor de a rezolva problemele birocratice in timp util.

Panica in Campia Turzii! Un incendiu puternic a izbucnit la parterul unui bloc (VIDEO)

A fost panica luni dimineata in Campia Turzii, dupa ce un incendiu a izbucnit intr-un spatiu comercial aflat la parterul unui bloc. 26 persoane s-au autoevacuat pana la sosirea pompierilor,.

Plan Rosu la Campia Turzii: un incendiu puternic a izbucnit intr-un spatiu comercial aflat la parterul unui bloc

Un puternic incendiu a izbucnit luni dimineata intr-un spatiu comercial de la parterul unul bloc din Campia Turzii, sapte persoane fiind evacuate, iar trei suferind atacuri de panica.

ISU Cluj a declansat Planul rosu la Campia Turzii in cazul unui incendiu fara victime. Ce i-a indus in eroare pe pompieri

Un puternic incendiu a izbucnit luni dimineata intr-un spatiu comercial de la parterul unul bloc din Campia Turzii, sapte persoane fiind evacuate, iar trei suferind atacuri de panica. Cu toate ca in final nu au existat victime, ISU a declansat Planul rosu, o masura care se aplica in situatii grave, din cauza telefonului primit la 112.

Liga 2: Victorie la scor pentru ASA Targu Mures/ Pandurii a remizat cu Chindia Targoviste

ASA Targu Mures a invins, sambata, in deplasare, cu scorul de 6-0, echipa Foresta Suceava, intr-un meci din etapa a doua a Ligii a II-a de fotbal. In alta partida a zilei, Pandurii Tragu Jiu a terminat la egalitate cu Chindia Targoviste, scor 3-3.

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )