Libnet.ro
UNICEF

16:45

PANICA DIGITALA: Facebook A PICAT in mai multe tari, pe 16 octombrie. Nu mai functioneaza nici Instagram si nici Whatsapp!

B1 B1,
PANICA DIGITALA: Facebook A PICAT in mai multe tari, pe 16 octombrie. Nu mai functioneaza nici Instagram si nici Whatsapp!

Facebook a picat in mai multe tari din Europa, inclusiv in Romania, precum si in mai multe state americane, scrie Libertatea. Reteaua de socializare nu mai putut fi accesata de milioane de utilizatori,. continuă pe B1

Seful CJ Brasov, discutii cu o delegatie Lufthansa: Mai multe rute aeriene catre destinatii importante de pe Glob ar putea fi deschise pe viitorul Aeroport Ghimbav

Adrian Vestea, presedintele Consiliului Judetean Brasov, a discutat cu o delegatie a companiei Lufthansa, despre posibilitatea de a deschide mai multe rute aeriene catre destinatii importante din intreaga lume,.

Pericol de explozie la Ploiesti din cauza unei avarii la o conducta de gaze. Mai multe locuinte au fost evacutate

Pericol de explozie la Ploiesti din cauza unei avarii produsa la un bransament de gaze. Mai multe persoane au fost evacuate, iar circulatia trenurilor a fost oprita timp de aproape o ora.

Ursula von der Leyen ii solicita Romaniei mai multe propuneri pentru postul de comisar european: Mai multe nume ar fi utile pentru a ne apropia de o decizie

Sefa viitoarei Comisii Europene, Ursula von der Leyen, vrea mai multe propuneri de comisar din partea Romaniei. Purtatoarea de cuvant a presedintelui ales al viitoului executiv comunitar, Mina Andreeva, a transmis,.

Euro 2020, preliminarii: Romania vs Norvegia - Program prelungit si pe mai multe linii de transport in comun

Dupa ce a fost prelungit programul metroului bucurestean, cu ocazia meciului dintre Romania si Norvegia preliminarii Euro 2020), acelasi lucru se va intampla si cu mai multe linii de transport in comun, a anuntat Primaria Municipiului Bucuresti, potrivit frf. ro.

Comisia Europeana: Presedinta aleasa a CE, von der Leyen, discuta cu guvernul demis si cu presedintele Iohannis si asteapta mai multe nominalizari de comisar UE

Presedinta aleasa a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, este in contact cu mai multi interlocutori din Romania, printre care guvernul demis Dancila si presedintele Klaus Iohannis, si asteapta din partea Bucurestiului mai multe nume pentru selectia viitorului comisar european roman, a declarat, luni, la Bruxelles, o purtatoare de cuvant a Comisiei Europene.

Apasa in acest loc al CORPULUI tau si poti trata mai multe BOLI!

Incredibil! Trebuie doar sa apesi in acest loc al CORPULUI tau si poti traata mai multe BOLI. Unde trebuie sa apesi, vezi AICI SCENE +18 CU DELIA MATACHE! A APARUT GOALA PUSCA iN DIRECT!BENDEAC A.

Teodorovici spune ca i-a cerut scuze jurnalistei la adresa careia a facut mai multe comentarii nepotrivite: A fost un dialog care nu ma reprezinta

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a revenit duminica seara, intr-o postare pe Facebook, asupra incidentului in care, abordat de o jurnalista dupa motiunea de cenzura, a facut comentarii jignitoare la adresa locului de munca si infatisarii acesteia, iar apoi a intrebat-o daca ii face curte. El a spus ca regreta ce s-a intamplat si ca i-a cerut scuze jurnalistei.

Incendiu intr-un bloc din Capitala. Mai multe persoane au fost evacuate. O adolescenta de 16 ani si o alta persoana au ajuns la spital

O adolescenta in varsta de 16 ani si o alta persoana au ajuns la spital, iar 9 persoane au fost evacuate dintr-un bloc din Capitala, in urma unui incendiu izbucnit, luni seara, intr-un apartament de pe strada.

Financial Times: Exista pericolul crescand ca o alianta rebela a unor membri din mai multe partide sa forteze un al doilea referendum

Johnson s-a vazut din nou amenintat de alianta rebela, formata din parlamentari din diverse partide care se opun unui Brexit fara acord si care pledeza pentru un al doilea referendum. Liderul laburistilor, Jeremy Corbyn, se vede tot mai mult presat de fruntasi ai guvernului din umbra, care incearca sa il convinga sa sustina un al doilea referendum, potrivit Financial Times, citat de Rador.

Disparuta fara urma. O tanara din Fetesti, de negasit de mai multe zile

Politistii din Ialomita cauta o femeie, de 21 ani, care a plecat voluntar de la domiciliu si nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informatii sunt rugate sa sune la numarul unic de urgenta 112, ori sa anunte cea mai apropiata unitate de politie.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )