Libnet.ro
UNICEF

13:15

Incendiu intr-un bloc din Capitala. Mai multe persoane au fost evacuate. O adolescenta de 16 ani si o alta persoana au ajuns la spital

Antena3 Antena3,
Incendiu intr-un bloc din Capitala. Mai multe persoane au fost evacuate. O adolescenta de 16 ani si o alta persoana au ajuns la spital

O adolescenta in varsta de 16 ani si o alta persoana au ajuns la spital, iar 9 persoane au fost evacuate dintr-un bloc din Capitala, in urma unui incendiu izbucnit, luni seara, intr-un apartament de pe strada. continuă pe Antena3

Mai multe persoane injunghiate intr-un centru comercial la Manchester

Mai multe persoane - cel putin cinci potrivit presei britanice - au fost injunghiate vineri intr-un .

VIDEO Un centru comercial din Manchester a fost evacuat, dupa ce mai multe persoane au fost injunghiate. Atacatorul a fost arestat

Un centru comercial din Manchester a fost evacuat, dupa ce politia a fost chemata la fata locului, pentru ca un individ a injunghiat mai multe persoane, scrie presa britanica.

Momentul in care mai multe persoane incearca sa scoata victimele unui atac dintr-o masina prinsa intre luptele dintre armata turca si kurzi (VIDEO)

Vehiculul fusese prins intre luptele dintre armata turca si kurzi. in masinase afla un cuplu, impreuna cu fetita lor. Doar tatal si copilul au mai scapat cu viata. Adunity_90694 .

Ca in Romania in 1989. Demonstrantii raniti din Hong Kong sunt arestati pe paturile din spitale. Marturiile unei doctorite (VIDEO)

Din cauza ca mai multe persoane au fost deja arestate in spitalele publice si pentru ca nu mai au incredere in guvern, multi demonstranti preferasa nu se trateze sau sa apeleze la clinici clandestine,.

Euro 2020, preliminarii: Romania vs Norvegia - Program prelungit si pe mai multe linii de transport in comun

Dupa ce a fost prelungit programul metroului bucurestean, cu ocazia meciului dintre Romania si Norvegia preliminarii Euro 2020), acelasi lucru se va intampla si cu mai multe linii de transport in comun, a anuntat Primaria Municipiului Bucuresti, potrivit frf. ro.

Ursula von der Leyen ii solicita Romaniei mai multe propuneri pentru postul de comisar european: Mai multe nume ar fi utile pentru a ne apropia de o decizie

Sefa viitoarei Comisii Europene, Ursula von der Leyen, vrea mai multe propuneri de comisar din partea Romaniei. Purtatoarea de cuvant a presedintelui ales al viitoului executiv comunitar, Mina Andreeva, a transmis,.

Comisia Europeana: Presedinta aleasa a CE, von der Leyen, discuta cu guvernul demis si cu presedintele Iohannis si asteapta mai multe nominalizari de comisar UE

Presedinta aleasa a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, este in contact cu mai multi interlocutori din Romania, printre care guvernul demis Dancila si presedintele Klaus Iohannis, si asteapta din partea Bucurestiului mai multe nume pentru selectia viitorului comisar european roman, a declarat, luni, la Bruxelles, o purtatoare de cuvant a Comisiei Europene.

Apasa in acest loc al CORPULUI tau si poti trata mai multe BOLI!

Incredibil! Trebuie doar sa apesi in acest loc al CORPULUI tau si poti traata mai multe BOLI. Unde trebuie sa apesi, vezi AICI SCENE +18 CU DELIA MATACHE! A APARUT GOALA PUSCA iN DIRECT!BENDEAC A.

Raport OLAF: Romania, cele mai multe fraude cu fonduri europene in domeniul agriculturii, in 2018. Este pe primul loc la capitolul documente false

Romania a semnalat, la nivelul Uniunii Europene, cele mai multe fraude cu fonduri comunitare in perioada 2014-2018 si ocupa locul doi, dupa Polonia, dupa criteriul valorii fraudelor raportate, arata un document de lucru al Oficiului UE Anti-Frauda OLAF). Doar anul trecut, Romania a raportat cele mai multe fraude in domeniul agriculturii, alaturi de Italia, iar Bucurestiul este pe primul loc la capitolul documente falsificate.

Centrul orasului Galati ramane luni fara apa potabila. Mii de galateni si mai multe institutii vor fi afectate

In cadrul lucrarilor de investitii executate de Primaria municipiului Galati, firma Dreams Riviera S. va executa mai multe lucrari de cuplare si punere in functiune a unei conducte de apa pe strada Domneasca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2123 seconds )