Libnet.ro
UNICEF

19:15

Panica la Londra. Trei persoane au fost ranite dupa ce o masina a intrat in multime in fata unui bar VIDEO

Adevărul Adevărul,
Panica la Londra. Trei persoane au fost ranite dupa ce o masina a intrat in multime in fata unui bar VIDEO

Autoritatile londoneze au anuntat duminica dupa-amiaza ca trei persoane au ajuns la spital, dupa ce o masina a intrat in multimea adunata in fata barului Old Queens Head, situat in Islington. Martorii sustin ca ranitii au fost aruncati la cativa metri distanta de masina. continuă pe Adevărul

VIDEOPanica la Londra. Trei persoane au fost ranite dupa ce o masina a intrat in multime in fata unui bar

Autoritatile londoneze au anuntat duminica dupa-amiaza ca trei persoane au ajuns la spital, dupa ce o masina a intrat in multimea adunata in fata barului Old Queens Head, situat in Islington. Martorii sustin ca ranitii au fost aruncati la cativa metri distanta de masina.

INCIDENT ARMAT in Franta. Trei persoane au fost ranite

Un incident armat a avut loc, vineri seara, in orasul francez Lille. Trei persoane au fost ranite in incidentul care s-a petrecut in zona statiei de metrou Porte d'Arras. Se pare ca.

Un avocat a provocat un grav accident rutier in Iasi: O persoana a murit si alte patru au fost ranite

O persoana a murit si alte patru au fost ranite dupa ce un avocat care ar fi fost baut a provocat un accident grav in Iasi. El a intrat cu viteza mare intr-o masina oprita la semafor, iar autoturismul lovit a fost impins intr-un taximetru, potrivit Mediafax.

Patru persoane au fost ranite in Germania dupa ce au fost lovite de o masina la o cursa de biciclete in Berlin

Cel putin patru persoane au fost ranite, duminica, de o masina in timpul unei curse de biciclete ce avea loc la Berlin, potrivit DPA care citeaza politia germana.

Explozie puternica la Liverpool. 32 de persoane au fost ranite

Nu mai putin de 32 de persoane au fost ranite, doua dintre ele grav, intr-o explozie care s-a produs sambata seara in nord-vestul Angliei, in zona orasului Liverpool .

Din nou panica la Londra. O masina a intrat in trecatori, langa un club. Patru persoane au fost ranite

Londra a intrat din nou in panica in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce o masina a intrat intr-un grup de oameni, in apropierea unui club .

Panica in Capitala: Incendiu puternic la un hotel. Trei persoane au ajuns la spital (VIDEO)

Momente de panica in aceasta noapte in sectorul 3 al Capitalei. Un incendiu puternic s-a produs la un hotel, iar trei persoane au ajuns la spital! O tanara de 28 de ani este in stare grava du.

Un avocat din Iasi a fost retinut dupa ce a provocat un accident rutier care a dus la moartea unei persoane si ranirea alteia. Acesta conduce sub influenta alcoolului (VIDEO)

Accident mortal provocat de un om al legii! Un avocat din Iasi a fost retinut, dupa ce a intrat cu masina intr-un alt autoturism si a provocat moartea unei persoane si a ranit alte trei. Mai mult, avocatul.

Un tren de calatori a deraiat intr-o gara din New York. Mai multe persoane au fost ranite

Un tren de calatori al companiei Amtrak a deraiat si a lovit alt convoi feroviar in Gara Penn din orasul New York, mai multe persoane suferind rani usoare.

Trei persoane, retinute pentru fraude fiscale in proportii deosebit de mari VIDEO

Oamenii legii au retinut pentru 72 de ore trei persoane suspectate ca ar face parte dintr-un grup organizat, care a comis fraude fiscale in proportii deosebit de mari. Nadejda Busuioc, procuror in cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalitatii Organizate si Cauze Speciale, a spus, la o conferinta de presa, ca prejudiciul adus statului de este de aproape 10 milioane de lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )