Libnet.ro
UNICEF

17:45

Patru persoane au fost ranite in Germania dupa ce au fost lovite de o masina la o cursa de biciclete in Berlin

România Liberă România Liberă,
Patru persoane au fost ranite in Germania dupa ce au fost lovite de o masina la o cursa de biciclete in Berlin

Cel putin patru persoane au fost ranite, duminica, de o masina in timpul unei curse de biciclete ce avea loc la Berlin, potrivit DPA care citeaza politia germana. continuă pe România Liberă

Un avocat a provocat un grav accident rutier in Iasi: O persoana a murit si alte patru au fost ranite

O persoana a murit si alte patru au fost ranite dupa ce un avocat care ar fi fost baut a provocat un accident grav in Iasi. El a intrat cu viteza mare intr-o masina oprita la semafor, iar autoturismul lovit a fost impins intr-un taximetru, potrivit Mediafax.

Panica la Londra. Trei persoane au fost ranite dupa ce o masina a intrat in multime in fata unui bar VIDEO

Autoritatile londoneze au anuntat duminica dupa-amiaza ca trei persoane au ajuns la spital, dupa ce o masina a intrat in multimea adunata in fata barului Old Queens Head, situat in Islington. Martorii sustin ca ranitii au fost aruncati la cativa metri distanta de masina.

VIDEOPanica la Londra. Trei persoane au fost ranite dupa ce o masina a intrat in multime in fata unui bar

Autoritatile londoneze au anuntat duminica dupa-amiaza ca trei persoane au ajuns la spital, dupa ce o masina a intrat in multimea adunata in fata barului Old Queens Head, situat in Islington. Martorii sustin ca ranitii au fost aruncati la cativa metri distanta de masina.

Din nou panica la Londra. O masina a intrat in trecatori, langa un club. Patru persoane au fost ranite

Londra a intrat din nou in panica in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce o masina a intrat intr-un grup de oameni, in apropierea unui club .

Explozie puternica la Liverpool. 32 de persoane au fost ranite

Nu mai putin de 32 de persoane au fost ranite, doua dintre ele grav, intr-o explozie care s-a produs sambata seara in nord-vestul Angliei, in zona orasului Liverpool .

INCIDENT ARMAT in Franta. Trei persoane au fost ranite

Un incident armat a avut loc, vineri seara, in orasul francez Lille. Trei persoane au fost ranite in incidentul care s-a petrecut in zona statiei de metrou Porte d'Arras. Se pare ca.

Accident teribil in Berlin: O masina a intrat in multime in timpul unei curse de ciclism si a ranit patru persoane

Cel putin patru persoane au fost ranite in timpul unei curse de ciclism care s-a desfasurat duminica in capitala Germaniei, Berlin, de o masina care a intrat in multime. Soferul.

UPDATE: Patru persoane au murit in atentatul terorist de la Londra, iar alte 40 au fost ranite, potrivit celui mai recent bilant

Patru persoane si-au pierdut viata in atentatul terorist de miercuri seara de la Londra, potrivit ultimului bilant facut public de Politia Metropolitana. Alte 40 au fost ranite. Printre persoanele decedate se afla si atacatorul, care a intrat cu masina.

Un avocat din Iasi, care a provocat un accident soldat cu moartea unei persoane si ranirea altor patru, a fost arestat preventiv. Barbatul consumase alcool

Un avocat a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, dupa s-a urcat la volan sub influenta bauturilor alcoolice si a cauzat un accident in urma caruia o persoana a murit, iar alte patru au fost ranite.

FOTO: Cine sunt victimele ororii din Londra. Tineri britanici si francezi, in stare grava. Politia Metropolitana a precizat ca ranitii provin din mai multe tari. Patru persoane, printre care un politist si o profesoara, au murit

Patru persoane au murit si alte 40 au fost ranite, in urma atacului terorist care a avut loc, miercuri seara, pe Podul Westminster din Londra. Un politist si o profesoara sunt printre cei care si-au pierdut viata. Un cuplu de romani se afla la locul incidentului, iar femeia se afla in stare critica. Totodata, au fost raniti grav mai multi elevi francezi, care venisera in vacanta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )