Libnet.ro
UNICEF

16:30

Panica la mall! Alerta la un important centru comercial din Bucuresti (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Panica la mall! Alerta la un important centru comercial din Bucuresti (VIDEO)

Panica printre clientii unui Mall din Bucuresti. Multi oameni au mers spre iesirea din Sun Plaza, un important centru comercial din Sectorul 4 al Bucurestiului,dupa ce au inceput sa sune alarmele in. continuă pe Antena3

Alerta intr-o tabara din Poiana Brasov. 11 copii au ajuns la spital dupa masa de seara

Alerta intr-o tabara din Poiana Brasov. 11 copii sportivi si unul dintre antrenori au ajuns de urgenta la spital dupa ce au inceput sa se simta rau dupa masa de seara. in urma consultului, medicii au.

Un nou tip de drog a aparut in cluburile de fite din Bucuresti. FARAON face ravagii

Politistii antidrog din Bucuresti au de mult timp sub lupacluburile de fite din Capitala, acolo unde traficul si consumul ilicit de droguri este la el acasa. De cateva luni, in cluburi a aparut un.

VIDEO Doi traficanti care vindeau cocaina si ecstasy in cluburile din Bucuresti, prinsi cand primeau un colet cu droguri de 100.000 de euro

DIICOT si Politia au prins doua persoane dintr-o grupare ce aducea cocaina si ecstasy din Spania, drogurile fiind vandute in cluburile din Bucuresti si Ilfov, potrivit unui comunicat de presa al Directiei.

Doi barbati din Bucuresti au fost prinsi in flagrant la primirea unui colet burdusit cu droguri

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) - Structura Centrala au retinut doi barbati din Bucuresti care au fost prinsi in flagrant dupa ce au.

O fetita de 11 ani a incercat sa se sinucida intr-o scoala din Bucuresti

O fetita in varsta de 11 ani a incercat sa se sinucida intr-o scoala din Bucuresti,cartierul Militari. Micuta ar fi incercat sa se arunce pe geam, dar a fost prinsa de catre ingrijitoarele din.

Un tanar de 21 de ani, gasit mort pe o strada din Bucuresti, cu o punga pe cap

UPDATE Cadavrul descoperit, joi dimineata, pe Aleea Cumintenia Pamantului din Bucuresti,a fost examinat de catre medicul legist care nu a constatat nicio urma de violenta. Victima a fost.

Copil de 15 ani, disparut de doua zile din curtea unui liceu din Bucuresti, cautat de Politie

Politia Capitalei a cerut, sambata, sprijinul populatiei, pentru a gasi un baiat de 15 ani care a disparut, in urma cu doua zile, din curtea unui liceu din Bucuresti. Potrivit Politiei, Luca Paul Antonescu a disparut din curtea unui liceu din sectorul 1. Pentru a-l gasi, politistii fac apel la populatie, astfel incat cei care l-au vazut sau au informatii despre el, sa sune la 112.

Un politist din Suedia, venit in Romania, a facut o descoperire uluitoare intr-un muzeu din Bucuresti: Acum stiu!

Un politist din Suedia, venit in Romania, a facut o descoperire uluitoare intr-un muzeu din Bucuresti. Michael Cojocaru s-a nascut intr-o familie de romani, vorbeste bine limba romana si a venit in.

Cartier select din Bucuresti, fara apa calda si caldura de mai bine de doua luni

In pragul iernii, peste 10 mii de bucuresteni nu au apa calda si caldura. Cel mai grav e in cartierul Aviatiei din nordul Capitalei, unde oamenii stau ca in comunism de mai bine de doua luni. Reprezentantii.

Caz socant. O fetita de 11 ani a incercat sa se sinucida intr-o scoala din Bucuresti

O fetita in varsta de 11 ani a incercat sa se sinucida, joi, intr-o scoala din Sectorul 6 al Capitalei. Micuta ar fi incercat sa se arunce pe geam, dar a fost salvata in ultimul moment de catre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )