Libnet.ro
UNICEF

00:06

Un tanar de 21 de ani, gasit mort pe o strada din Bucuresti, cu o punga pe cap

Antena3 Antena3,
Un tanar de 21 de ani, gasit mort pe o strada din Bucuresti, cu o punga pe cap

UPDATE Cadavrul descoperit, joi dimineata, pe Aleea Cumintenia Pamantului din Bucuresti,a fost examinat de catre medicul legist care nu a constatat nicio urma de violenta. Victima a fost. continuă pe Antena3

Primele imagini de la locul sinuciderii. Tanar gasit mort, cu o punga trasa pe cap, pe o strada din Sectorul 6

Cadavrul unui baiat in varsta de 21 de ani, cu o punga pe cap, a fost gasit, joi dimineata, pe o strada din Sectorul 6. Antena 3 a prezentat in exclusivitate primele imagini de la locul.

Un barbat din Prahova, gasit mort pe acoperisul casei. Se urcase acolo sa dea foc locuintei vecinului

Un barbat in varsta de 64 de ani din comuna prahoveana Batrani a fost gasit mort, marti noapte, pe acoperisul unei case din localitate. Barbatul se urcase acolo cu gand de razbunare dupa ce se certase cu vecinul sau. Deocamdata nu se cunoaste cauza mortii.

Fiul unui cunoscut om de afaceri, gasit mort intr-o masina. Trupul lui Adrian era infasurat in folie de plastic

Baiatul unui cunoscut milionar din Statele Unite a fost gasit mort, intr-o masina abandonata sub un pasaj din apropiere deAnaheim,California. Corpul lui a fost descoperit infasurat in plastic,.

O fetita de 11 ani a incercat sa se sinucida intr-o scoala din Bucuresti

O fetita in varsta de 11 ani a incercat sa se sinucida intr-o scoala din Bucuresti,cartierul Militari. Micuta ar fi incercat sa se arunce pe geam, dar a fost prinsa de catre ingrijitoarele din.

VIDEO Un schelet urias a aparut pe o strada din Mexico City

Un schelet se taraste pe o strada din Mexico City, in cartierul Tlahuac. Spre bucuria copiilor din localitate, sculptura a fost amplasata pe o strada a orasului cu ocazia Zilei Mortilor, sarbatoare nationala pe 1 si 2 noiembrie, relateaza BBC.

Editia a XXVI-a a Topului firmelor din Bucuresti, sub semnul recunoasterii si promovarii performantei in afaceri

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti CCIB) organizeaza miercuri, 30 octombrie, editia a XXVI-a a TOPULUI FIRMELOR DIN BUCURESTI, eveniment aflat sub semnul recunoasterii si promovarii.

Noi detalii despre barbatul gasit mort intr-o padure din Arad. Anchetatorii au cerut o analiza ADN

Anchetatorii aradeni vor trimite la Institutul de Medicina Legala Bucuresti probe biologice prelevate de la cadavrul gasit in padure, pentru a se confirma pe baza profilului genetic ca este vorba de urmaritul ge.

Caz socant. O fetita de 11 ani a incercat sa se sinucida intr-o scoala din Bucuresti

O fetita in varsta de 11 ani a incercat sa se sinucida, joi, intr-o scoala din Sectorul 6 al Capitalei. Micuta ar fi incercat sa se arunce pe geam, dar a fost salvata in ultimul moment de catre.

Gabriela Firea despre traficul infernal din Bucuresti: Populatia a crescut la peste 4 milioane

Traficul foarte aglomerat este cea mai mare problema a Bucurestiului si s-a ajuns aici din cauza faptului ca populatia orasului a crescut la peste 4 milioane, a declarat primarul Gabriela Firea, joi, in cadrul unui interviu acordat DCNews. in aceste conditii, edilul spune ca problemele nu pot fi rezolvate peste noapte.

Cele mai bune licee din Bucuresti dupa rezultatele de la Bacalaureat 2019. Colegiul National Sfantul Sava a fost detronat

Topul celor mai bune licee din Capitala a fost publicat in documentul Analiza rezultatelor la Bacalaureat iunie-iulie 2019, realizat de catre Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti in colaborare cu Ce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )