Libnet.ro
UNICEF

19:30

Panica la Maternitatea din Ploiesti. Liftul care transporta mamele catre bebelusi a cazut in gol

Antena3 Antena3,
Panica la Maternitatea din Ploiesti. Liftul care transporta mamele catre bebelusi a cazut in gol

Liftul Maternitatiidin Ploiesti a cazut in gol in timp ce transporta mai multe mame catre salonul in care se aflau bebelusii lor. Conducerea unitatii sanitare e de parere ca incidentul este. continuă pe Antena3

Cine este vinovat pentru prabusirea liftului de la Maternitatea din Ploiesti?

Incident grav la Maternitatea din Ploiesti. Marti dimineata, la ora 5,30, pe cand proaspetele mame trebuiau duse la alaptat, liftul in care se aflau cele 15 femei a cazut de la etajul cinci si s-a oprit pe.

Caz fara precedent! Este panica nationala din cauza furtului de organe sexuale masculine

Politia din Congo a arestat 13 suspecti acuzati ca ar fi folosit magia neafgra pentru a micsora sau fura organele genitale ale mai multor barbati, incidente care au cauzat panica nationala.

ATENTIE PARINTI! Noile jocuri de tip BALENA ALBASTRA fac ravagii in scolile din Bucuresti: Copiii care joaca GRANNY si VREI SA FII O ZANA sunt indemnati sa dea drumul la gazele de la aragaz

Pentru cei mici, jocurile online pot fi periculoase, mai ales atunci cand contin elemente care le pun in pericol sanatatea sau chiar viata. in ultima perioada, doua jocuri online periculoase au devenit.

Eugen Teodorovici anunta renuntarea la prevederea din Codul Fiscal care mpiedica ONG-urile care doteaza sau construiesc spitale sa aiba acces la 3,5% din impozitul pe venit

Ministerul Finantelor va renunta la prevederea din Ordonanta de Urgenta 25/2018, de modificare a Codului Fiscal, care stabilea ca doar ONG-urile care sunt furnizori de servicii sociale acreditati cu cel putin un serviciu social licentiat mai pot avea acces la 3,5% din impozitul pe venit directionat de persoanele fizice. Nu cred ca acel acel criteriu isi mai are rostul, a declarat luni ministrul Eugen Teodorovici. ONG-urile furnizori de servicii sociale acreditati cu cel putin un serviciu social licentiat sunt acele organizatii care ofera anumite terapii si au interactiune directa cu pacientul beneficiarul). Oana Gheorghiu, co-fondator Daruieste Viata, declara, in luna iulie, pentru HotNews. ro, ca in aceasta situatie se aflau doar 2% dintre ONG-urile din Romania, iar restul de 98% erau scoase din joc.

Ministerul Finantelor renunta la prevederea din Codul Fiscal care mpiedica ONG-urile ce doteaza sau construiesc spitale sa aiba acces la 3,5% din impozitul pe venit

Ministerul Finantelor va renunta la prevederea din Ordonanta de Urgenta 25/2018, de modificare a Codului Fiscal, care stabilea ca doar ONG-urile care sunt furnizori de servicii sociale acreditati cu cel putin un serviciu social licentiat mai pot avea acces la 3,5% din impozitul pe venit directionat de persoanele fizice. Nu cred ca acel acel criteriu isi mai are rostul, a declarat luni ministrul Eugen Teodorovici. ONG-urile furnizori de servicii sociale sunt cele care ofera anumite terapii si au interactiune directa cu pacientul. Oana Gheorghiu, co-fondator Daruieste Viata, declara, in luna iulie, pentru HotNews. ro, ca in aceasta situatie se aflau doar 2% dintre ONG-urile din Romania, iar restul de 98% erau scoase din joc.

Toata lumea poate fi amendata cu sume intre 290 si 435 de lei: BOMBA din Codul Rutier care ii afecteaza pe toti soferii!

Codul Rutier contine si prevederi legate de obligatiile pe care le au pietonii in trafic. Astfel, acestia sunt obligati, atunci cand sunt in trafic, sa circule pe trotuare sau, daca acestea nu sunt disponibi.

Secretul din spatele sagetii, care reprezinta vehiculul, din aplicatiile GPS precum Waze sau Google Maps

In aplicatiile Waze, Apple Maps sau Google Maps masina este marcata pe harta cu o sageata albastra. Acea sageata reprezinta nava din celebrul joc video Asteroids, lansat in 1979. Semnul a aparut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.303 seconds )