Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cine este vinovat pentru prabusirea liftului de la Maternitatea din Ploiesti?

B1 B1,
Cine este vinovat pentru prabusirea liftului de la Maternitatea din Ploiesti?

Incident grav la Maternitatea din Ploiesti. Marti dimineata, la ora 5,30, pe cand proaspetele mame trebuiau duse la alaptat, liftul in care se aflau cele 15 femei a cazut de la etajul cinci si s-a oprit pe. continuă pe B1

Cine este primul turist care va zbura in jurul Lunii. SpaceX a facut marele anunt

Elon Musk, fondatorul SpaceX, a anuntat cine este cel care va zbura in jurul Lunii. Yusaku Maezawa, un antreprenor miliardar din Japonia, va trai aceasta experienta. Maezawa este si fondatorul celui mai.

Panica la Maternitatea din Ploiesti. Liftul care transporta mamele catre bebelusi a cazut in gol

Liftul Maternitatiidin Ploiesti a cazut in gol in timp ce transporta mai multe mame catre salonul in care se aflau bebelusii lor. Conducerea unitatii sanitare e de parere ca incidentul este.

Cine este chirurgul cu maini de inger si la ce spital din Romania lucreaza: Pentru mine a facut a minune...

Sunt multe lucruri dificile in aceasta meserie, dar cele mai dificile momente sunt cele in care pierzi lupta cu boala. Atunci cand te uiti la un pacient si stii ca nu mai poti sa faci nimic pentru.

Cine este Sirivannavari a Thailandei, printesa pasionata de moda? Nu e o printesa obisnuita! Are preocupari in afara indatoriror regale care o fac sa concureze cu Meghan Markle

Intr-o perioada in care Ducesele de Cambridge si de Sussex sunt modele de eleganta si frumusete pentru toata lumea, undeva, in sud-estul Asiei, traieste o printesa care iese din tiparele regale. Numele.

SpaceX a anuntat cine este primul turist care va zbura in jurul Lunii. Care sunt planurile sale

Yusaku Maezawa, un antreprenor miliardar din Japonia, este primul turist spatial care va zbura in jurul Lunii, a anuntat chiar Elon Musk, fondatorul companiei SpaceX. Maezawa este fondatorul Zozotown, cel mai mare .

Cine este interlopul din Braila, cautat dupa injunghierea celor doi baschetbalisti

Interlop brailean Daniel Gabriel Husein, cunoscut ca Dasaev, este unul dintre principalii suspecti ai sangerosului atac in care doi baschetbalisti americani au fost injunghiati pe o terasa din.

Cine este Alina Binder, viitoarea sotie a fostului principe Nicolae

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai si fost Principe al Romaniei, se va casatori cu Alina-Maria Binder pe 30 septembrie. Alina-Maria Binder a facut Scoala de Muzica si Arte Plastice din Bucuresti.

Fortnite, un joc video de supravietuire, este nvinuit pentru divortul unor parteneri

Fortnite a fost acuzat de instigare la violenta, de absenteismul unor elevi si acum este acuzat si de destramarea unor casnicii. Jocul video de supravietuire a fost citat ca motiv de despartire de catre mai multe cupluri, conform unui studiu recent. Cu cat ii creste popularitatea, lista acuzatiilor impotriva jocului devine din ce in ce mai lunga, scriebbc. com.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )