Libnet.ro
UNICEF

21:30

Panica la Newcastle. Doi jucatori infectati cu COVID-19, in stare grava

România Liberă România Liberă,
Panica la Newcastle. Doi jucatori infectati cu COVID-19, in stare grava

Antrenorul echipei de fotbal Newcastle United, Steve Bruce, a afirmat marti ca este ingrijorat de st. continuă pe România Liberă

Misiune umanitara a Fortelor Aeriene Romane. Doi pacienti cu coronavirus in stare grava, transportati la Sibiu

O aeronava Spartan a Fortelor Aeriene Romane transporta, duminica, de la Bucuresti la Sibiu, doi pacienti cu coronavirus in stare grava.

CORONAVIRUS |Doi pacienti cu COVID-19, aflati in stare grava, transferati de la Bucuresti la Sibiu cu un avion militar

Doi pacienti cu COVID-19 aflati in stare grava au fost transportati duminica de la Bucuresti la Sibiu cu o aeronava C-27J Spartan a Fortelor Aeriene Romane, informeaza Ministerul Apararii Nationale,.

Atac rasist in Franta. Doi romani sunt in stare grava dupa ce au fost taiati de un psihopat. Am vrut sa-i ucid pe romii astia

Un barbat cu probleme psihice a atacat cu salbaticie un grup de de trei oameni, printre care se aflau si doi romani. Psihopatul a fost prins de politisti si a marturisit ca a atacat pentru ca i-a auzit vorbind in romana.

O femeie a murit la o zi dupa nastere. Ajunsese la spital in stare grava cu coronavirus

O femeie a murit la Maternitatea Buna Vestire din Galati, la o zi dupa nastere. Femeia ajunsese la spital in stare grava, din cauza infectiei cu SARS-CoV-2.

Medicul erou care ingrijea zeci de bolnavi COVID la un azil, dus la spital in stare grava. Lucrez de 10 zile cu masca de oxigen, cu 3 ore de somn

Zeci de pacienti cu COVID-19 dintr-un camin de batrani se afla in pericol, dupa ce singurul medic care ii ingrijea s-a infectat si a ajuns in stare grava din aceasta cauza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )