Libnet.ro
UNICEF

00:07

PANICA in Paris pentru Simona Gherghe! Este vorba despre COPIII SAI... Un ochi rade, unul plange...

B1 B1,
PANICA in Paris pentru Simona Gherghe! Este vorba despre COPIII SAI... Un ochi rade, unul plange...

Simona Gherghe a avut o mica escapada la Paris, alaturi de sotul ei. INCENDIAR! FUEGO A AFLAT TOTUL DESPRE RELATIA IRINEI LOGHIN! ASTA LE iNTRECE PE TOATE! NIMENI NU SE ASTEPTA LA ASTA GALERIE FOTO) Vedeta. continuă pe B1

LACRIMI in MUZICA POPULARA! Din pacate, este vorba despre MARIA CARNECI! Detalii despre BOALA TERIBILA

Maria Carneci este una dintre cele mai populare cantarete de muzica populara din Romania! BOMBA iN CAZUL ELODIA! AU VAZUT-O PE STRADA! DOAMNE, CAT DE MULT S-A SCHIMBAT! DETALII DE ULTIM MOMENT Putini.

Lacrimi in LUMEA MANELELOR! Este vorba despre CARMEN SERBAN! E o pierdere URIASA

Cutremur monden! Celebra cantareata Carmen Serban a trait o experienta extrem de neplacuta pe aeroportul din Barcelona, in urma cu doua saptamani. Vedeta a ramas fara geanta in care avea.

Pensionare la 43 sau 45 de ani. Despre ce meserii este vorba

O noua propunere legislativa urmeaza sa intre in dezbatere la Senat, propunere ce vizeaza posibilitatea pensionarii anticipate pentru mai multe meserii. Initiatorii spun ca dansatorii ar trebui sa fie.

Cine este Emil Veteleanu, veteranul de razboi care a fost ignorat la festivitatile de Ziua Nationala. Moment jenant cu batranul de 101 ani

Un veteran de razboi a fost ignorat de delegatia PNL care a participat la ceremonia organizata la Ramnicu Valcea de Ziua Nationala a Romaniei. Este vorba despre Emil Veteleanu 101 ani), care a participat la batalia de la Oarba de Mures cea mai sangeroasa din cate au existat pe teritoriul Romaniei in Al Doilea Razboi .

4 motive pentru care iti este mai mereu foame. Tu stiai despre ele?

Exista caracteristici care clasifica alimentele in functie de nivelul lor de satietate, insa nutritionistii sustin ca nu este singurul criteriu la care trebuie sa fim atenti cand ne confruntam cu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )