Libnet.ro
UNICEF

23:30

Panica in Polonia! 10.000 de persoane au fost evacuate, dupa ce a fost gasita o bomba din Al Doilea Razboi Mondial

Antena3 Antena3,
Panica in Polonia! 10.000 de persoane au fost evacuate, dupa ce a fost gasita o bomba din Al Doilea Razboi Mondial

Autoritatile poloneze au lansat duminica dimineata evacuarea a aproximativ 10. 000 de persoane in orasul Bialystok, in estul tarii, dupa descoperirea unei bombe germane de 500 de kilograme. continuă pe Antena3

Peste 10 mii de persoane au fost evacuate in Polonia, dupa descoperirea unei bombe din Al Doilea Razboi Mondial

Aproximativ 10. 000 de persoane au fost evacuate duminica din orasul Bialystok si din alte doua comune din estul Poloniei, dupa descoperirea unei bombe germane din cel de-al Doilea Razboi Mondial, care cantarea nu mai putin de 500 de kilograme, anunta News. ro, citand DPA. Genistii militari au apreciat ca bomba, descoperita in timpul lucrarilor de constructie, prezinta inca risc de explozie.

VIDEO Accident grav in Teleorman. 15 persoane au fost ranite dupa ce un TIR a intrat intr-un microbuz

In urma coliziunii dintre microbuzul care transporta mai multe persoane si un TIR, au fost raniti 15 pasageri, printre care si un copil.

A noua oferta pentru cumpararea activelor Oltchim a fost depusa dupa termenul limita de fondul White Tiger

O a noua oferta pentru cumpararea de active ale combinatului Oltchim Ramnicu Valcea, aflat in insolventa, a fost depusa de catre fondul de investitii White Tiger, cu capitaluri americane si britanice, dupa termenul limita care a fost joi, 6 iulie, ora 18. 00, au declarat ieri, pentru News. ro, surse apropiate procesului de privatizare, care au precizat ca, desi a fost depusa dupa termenul limita si risca sa fie descalificata din aceasta cauza, oferta va fi luata in calcul in cazul in care este considerata suficient de atractiva.

Privatizarea Oltchim: O noua oferta pentru cumpararea activelor a fost depusa dupa termenul limita de fondul White Tiger

O noua oferta pentru cumpararea de active ale combinatului Oltchim Ramnicu Valcea, aflat in insolventa, a fost depusa de catre fondul de investitii White Tiger, cu capitaluri americane si britanice, dupa termenul limita care a fost joi, 6 iulie, ora.

Procurorii AU iNCHIS dosarul spagii lui Ioan Bendei: Cazul a fost clasat dupa 11 zile(VIDEO)

Dosarul spagii sefului Digi 24, Ioan Bendei, a fost inchis de procurorii anticoruptie, informeaza B1 TV. Este vorba despre dosarul penal intocmit dupa aparitia unor interceptari din sediul DNA.

Scene incredibile la Wimbledon. Doi tenismeni au fost amendati dupa ce au facut asta pe teren

Australianul Bernard Tomic, un blazat al tenisului, si rusul Daniil Medvedev, care a aruncat cu monede intr-o arbitra, au fost amendati pentru comportamentul lor antisportiv la Wimbledon, a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )