Libnet.ro
UNICEF

06:15

Panica printre soferi, pe DN 1B, din cauza unei autoscisterne care a luat foc

Adevărul Adevărul,
Panica printre soferi, pe DN 1B, din cauza unei autoscisterne care a luat foc

Drumul national DN 1B Buzau Ploiesti a fost blocat pe ambele sensuri, timp de o jumatate de ora, dupa ce o autocisterna incarcata cu drojdie de bere a luat foc, aproape de Hanul lui Tinta. Flacarile au izbucnit la capul tractor al cisternei. continuă pe Adevărul

Presiune la apa scazuta in nordul Targovistei si localitati invecinate din cauza unei conducte sparte

Compania de Apa Targoviste Dambovita CATD) informeaza, vineri, ca presiunea la apa este scazuta in nordul Targovistei si in localitatile Aninoasa, Doicesti, Sotanga, Dragomiresti din cauza unei avarii.

Un sofer roman a lesinat la volanului unui TIR, din cauza caldurii, in Italia

Un sofer roman de 58 de ani se afla la volanul unui TIR, cand a lesinat, din cauza caldurii, in Italia. TIR-ul plin cu bidoane de ipsos s-a rasturnat, iar soferul a ajuns ranit la spital. Din fericire,.

Harvard si-a retras decizia de a admite un candidat, din cauza unor comentarii rasiste pe care acesta le-a facut la varsta de 16 ani

Un supravietuitor al atacului armat de la liceul din Parkland a anuntat luni ca Universitatea Harvard si-a schimbat decizia de a-l admite, din cauza unor comentarii rasiste pe care acesta le-a facut intr-un document Google Doc si prin intermediul unor mesaje telefonice, cu aproape doi ani in urma, scrie AP News.

VIDEO Noi probleme pe Autostrada Soarelui Interventia a drumarilor, dupa ce doua dale s-au ridicat din cauza caldurii

Traficul a fost restrictionat pe o banda, luni, pe Autostrada Soarelui, la km 13+100 al sensului de mers Bucuresti-Constanta, dupa ce doua dale s-au ridicat din cauza caldurii. Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anuntat ca drumarii au intervenit, iar circulatia a fost reluata pe ambele sensuri, insa ramane in vigoare restrictia de viteza de 80 de kilometri la ora pe sectorul Bucuresti - Fundulea km 12-km 36), unde calea de rulare este construita din dale de beton.

Trafic restrictionat pe Autostrada Soarelui. Doua dale s-au ridicat din cauza caldurii

Canicula face ravagii pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers spre Constanta la km 13. Din cauza caldurii, mai multe dale de beton au fost ridicate. La km 13, pesensul de mers catrelitoral, un rost.

VIDEO CNN a intrerupt transmisia de la lansarea candidaturii lui Trump din cauza unei scandari jignitoare

Donald Trump si-a continuat lupta cu presa critica la adresa lui in cadrul lansarii campaniei pentru realegerea la Casa Alba. Vizat de o scandare jignitoare a suporterilor presedintelui american prezenti in Amway Center din Orlando, statul Florida, postul de televiziune CNN a intrerupt transmisia si a boicotat restul discursului.

Avertisment de ultim moment al autoritatilor din Grecia. Turistii romani, in pericol din cauza tantarilor

Autoritatile din Grecia trag un semnal de alarma. Romanii care si-au planificat concediile in statul elen si au de gand sa-si petreaca acolo vacanta sunt sfatuiti sa-si ia masuri de precautie sporite din cauza tantarilor. Odata cu incalzirea globala si cu schimbarile la care e supusa planeta, guvernele din intreaga lume trebuie sa ia masuri .

La un pas de o mare tragedie! O intreaga familie era sa-si piarda viata din cauza unor porci mistreti

O familie a fost la un pas de tragedie pe Autostrada Soarelui, dupa ce in fata masinii le-au aparut mai multti porci mistreti. Masina a fost distrusa aproape in totalitate. Din fericire, soferul si sotia.

Alerta in Grecia! Avertisment pentru turisti din cauza virusului West Nile!

Autoritatile din Grecia ii sfatuiesc pe turisti sa ia masuri pentru a evita intepaturile de tantari. Au fost suficient de multe cazuri de infectii cu virusul West Nile, n. red) pentru a recunoaste.

Probleme GRAVE in interiorul USR! Membrii partidului se acuza din cauza banilor cheltuiti in campanie

Probleme in USR. Mai multi membri au semnalat nereguli etice privind contracte de promovare din perioada campaniei electorale. Potrivit unor informatii obtinute de Adevarul, este vorba despre firme ale unor oameni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )