Libnet.ro
UNICEF

15:00

Panica in Statele Unite: Cel putin 1 mort si 20 de raniti dupa un atac armat la o scoala din Florida

B1 B1,
Panica in Statele Unite: Cel putin 1 mort si 20 de raniti dupa un atac armat la o scoala din Florida

UPDATE: Cel putin o persoana a decedat si alte zeci sunt ranite, arata presa locala intr-un nou bilant. Atacatorul ar fi tot un elev. Sunt clipe de panica ingrozitoare in statul american Florida dupa ce. continuă pe B1

Elicopter cu turisti, prabusit in Marele Canion: Cel putin trei persoane au murit

Cel putin trei persoane au murit si alte patru au fost ranite grav, duminica, dupa prabusirea unui elicopter turistic in Marele Canion din Statele Unite ale Americii, relateaza site-ul agentiei The Associated.

Un mort si cel putin 20 de raniti intr-un atac armat dintr-un liceu din Florida. Atacatorul a fost prins

Politia din Parkland, Florida, a pornit o interventie intr-un liceu local dupa ce un barbat ar fi deschis focul, omorand cel putin o persoana si ranind alte 20, potrivit BBC.

SUA, atac armat langa sediul Agentiei pentru Siguranta Nationala soldat cu cel putin tfrei raniti

Cel putin trei persoane au fost ranite in urma unui incident armat produs miercuri in apropierea sed.

Cel putin 21 de morti si peste 70 de raniti la un carnaval din Bolivia (VIDEO)

Cel putin 21 de persoane au murit, iar alte 72 au fost ranite in cursul carnavalului din orasul bolivian Oruro, un festival folcloric ce a fost inclus de UNESCO in patrimoniul cultural imaterial al umanitatii,.

Indonezia: Cel putin 27 de morti si 18 raniti intr-un accident de autocar pe insula Java

Cel putin 27 de persoane aflate intr-un autocar cu turisti si-au pierdut viata si 18 au fost ranite intr-un accident rutier produs in provincia indoneziana Java de Vest, au anuntat duminica politia si spitalul locale, transmit EFE si dpa, citate de Agerpres.

Cel putin 27 de morti si 18 raniti intr-un ACCIDENT de autocar in Indonezia (FOTO)

Cel putin 27 de persoane aflate intr-un autocar cu turisti si-au pierdut viata si 18 au fost ranite intr-un accident rutier produs in provincia indoneziana Java de Vest, au anuntat duminica autoritatile,.

Cel putin 27 de morti si 18 raniti intr-un accident de autocar in Indonezia

Cel putin 27 de persoane aflate intr-un autocar cu turisti si-au pierdut viata si 18 au fost ranite intr-un accident rutier produs in provincia indoneziana Java de Vest, au anuntat duminica politia si.

Statele Unite se tem ca intarirea legaturilor militare dintre statele Uniunii Europene ar putea submina NATO

Statele Unite sunt ingrijorate ca planurile Uniunii Europene pentru sporirea cooperarii militare intre statele membre risca sa submineze Alianta Nord-Atlantica in contextul in care aceasta se confrunta cu revirimentul Rusiei, sustine publicatia Financial Times.

Cum (mai) revolutionam accesul tinerilor la piata muncii? O posibila solutie din Statele Unite

Lipsa locurilor de munca si slaba pregatire a tinerilor pentru piata muncii afecteaza din ce in ce mai mult societatea si economia Romanei. Nu exista solutie universala dar putem invata si adapta din solutii deja implementate. Ashoka Fellow Rafael Alvarez din Statele Unite lucreaza cu unele din cele mai mari companii din America pentru a construi oportunitati si locuri de munca pentru mii de tineri din medii defavorizate.

Firma romaneasca de tehnologie Tremend a cumparat o firma din Statele Unite

Firma romaneasca de tehnologie Tremend a cumparat firma 648 Group, specializata in servicii de dezvoltare web si mobile, din Statele Unite, fondata de tot de romani. Prin aceasta tranzactie Tremend spune ca intentionaza sa isi consolideze prezenta in SUA, avand in vedere ca printre clientii firmei recent achizitionate se numara companii precum, Samsung sau Netflix.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )