Libnet.ro
UNICEF

00:07

SUA, atac armat langa sediul Agentiei pentru Siguranta Nationala soldat cu cel putin tfrei raniti

România Liberă România Liberă,
SUA, atac armat langa sediul Agentiei pentru Siguranta Nationala soldat cu cel putin tfrei raniti

Cel putin trei persoane au fost ranite in urma unui incident armat produs miercuri in apropierea sed. continuă pe România Liberă

Incident armat in apropiere de sediul Agentiei Nationale de Securitate a SUA

Trei persoane au fost ranite intr-un schimb de focuri in apropiere de sediul Agentiei Nationale de Securitate a SUA NSA) din statul Maryland si o persoana a fost retinuta, a informat miercuri presa locala,.

Stare de ALERTA! Atac armat in urma cu putin timp! Bilantul victimelor (FOTO)

Autoritatile americane au anuntat ca intervin la un atac armat ce are loc in Fort Meade, statul Maryland, unde este localizat sediul Agentiei Nationale de Securitate NSA). Presa locala sustine ca mai multe.

Washington: Schimb de focuri la intrarea in sediul agentiei de informatii NSA, trei raniti

Politia americana ancheteaza miercuri un schimb de focuri care a avut loc in cursul diminetii in apropierea intrarii in sediul agentiei de informatii NSA din Washington, soldat cu trei raniti, scrie AFP.

Vlad Voiculescu: Gratiela Draghici, actuala sefa a Agentiei pentru Egalitate de Sanse, a fost directorul Institutului Cantacuzino in 2013-2014, cand institutul si-a pierdut licenta de a mai produce vaccinuri

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu scrie, intr-o postare pe Facebook, ca Gratiela Draghici, actuala sefa a Agentiei pentru Egalitate de Sanse, intrata in atentia opiniei publice dupa ce s-a intrebat intr-un interviu pentru Stirile ProTv de ce femeile nu pot fi motostivuitor, a fost director al Institutului Cantacuzino in perioada 2013-2014, cam in aceeasi perioada in care erau batute ultimele cuie in sicriul acestei institutii, in timpul guvernarii USL - atunci cand institutul si-a pierdut licenta de a mai produce vaccinuri.

UPDATE VIDEO SUA: Atac armat la un liceu din Florida: mai multi morti, zeci de raniti. Un suspect a fost arestat

Fortele de ordine din statul american Florida interveneau miercuri pentru prinderea unui individ care a deschis focul intr-un liceu, ucigand cel putin o persoana, potrivit presei locale, care arata de asemenea imagini cu zeci de studenti fugind din scoala inconjurata de politie, relateaza Reuters. 20: Suspectul a fost arestat de politie, a anuntat biroul Serifului din comitatul Broward. 15: Senatorul democrat de Florida Bill Nelson a declarat la NBC News ca exista un numar de persoane decedate in atac, preluand informatiile de la un oficial al scolii.

UPDATE SUA: Atac armat la un liceu din Florida: cel putin un mort, zeci de raniti. Politia il cauta in continuare pe atacator

Fortele de ordine din statul american Florida interveneau miercuri pentru prinderea unui individ care a deschis focul intr-un liceu, ucigand cel putin o persoana, potrivit presei locale, care arata de asemenea imagini cu zeci de studenti fugind din scoala inconjurata de politie, relateaza Reuters.

VIDEO 17 morti si cinci raniti in stare critica in urma unui atac armat asupra unui liceu din Florida

Cel putin 17 persoane au murit intr-un atac asupra unui liceu din Florida dupa ce un fost elev a deschis focul cu o arma automata. Acesta din urma a premeditat atacul, venind pregatit cu zeci de cartuse si o masca de gaze. Atacatorul a fost prins.

VIDEO Atac armat intr-un liceu din Florida: un fost elev a ucis 17 persoane. Imagini din timpul atentatului

Cel putin 17 persoane au murit intr-un atac asupra unui liceu din Florida dupa ce un fost elev a deschis focul cu o arma automata. Acesta din urma a premeditat atacul, venind pregatit cu zeci de cartuse si o masca de gaze. Atacatorul a fost prins.

DEZBATERE PUBLICA FOTO Academia Romana vrea sa construiasca o aula si o cladire de patru etaje pe spatiul verde de langa sediul din Calea Victoriei - Bucuresti

Academia Romana vrea sa extinda sediul istoric aflat pe Calea Victoriei nr. 125-127, cu un corp nou de cladire ce va avea subsol, parter si patru etaje, dar si o noua aula, potrivit unui Plan Urbanistic Zonal pus in dezbatere publica de Primaria Capitalei. Cladirea Academiei este monument istoric, Calea Victoriei este zona protejata, iar cele doua constructii vor fi edificate practic in parcul institutiei. Pentru solutia de arhitectura felul in care vor arata cele doua cladiri) ar urma sa se faca un concurs de solutii, potrivit avizului de urbanism dat de municipalitate.

Claudiu Nasui: Presedinta Agentiei pentru Egalitate de Sanse are un salariu net de 8.100 de lei pe luna. Bugetul institutiei este de 3,7 milioane de lei pe an

Deputatul USR Claudiu Nasui scrie, pe pagina sa de Facebook, ca presedintele Agentiei Nationale pentru Egalitatea de Sanse intre Femei si Barbati, Gratiela Draghici, intrata in atentia opiniei publice dupa ce s-a intrebat intr-un interviu pentru Stirile ProTv de ce femeile nu pot fi motostivuitor, are un salariu lunar de 8. 100 de lei net si gestioneaza, in calitate de presedinte al acestei agentii, un buget anual de peste 3. 7 milioane de lei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )