Libnet.ro
UNICEF

13:30

Panica in traficul din Bucuresti! Masina in flacari pe pod, la un pas de explozie

Antena3 Antena3,
Panica in traficul din Bucuresti! Masina in flacari pe pod, la un pas de explozie

Momente de panica pe podul Pipera din Capitala, miercuri dimineata, dupa ce un taxi aflat in mers a luat foc. in orice moment, autotursimul putea exploda din cauza sistemului GPL, astfel ca traficul a fost. continuă pe Antena3

Panica la mall! Alerta la un important centru comercial din Bucuresti (VIDEO)

Panica printre clientii unui Mall din Bucuresti. Multi oameni au mers spre iesirea din Sun Plaza, un important centru comercial din Sectorul 4 al Bucurestiului,dupa ce au inceput sa sune alarmele in.

Alexandra era intr-o statie de tramvai din Bucuresti, cand a zarit o femeie facand ceva naucitor in vazul tuturor. Cand si-a dat seama de situatie, a crezut ca lesina de jena: Auzi, cucoana, noi ne ducem la servici! VIDEO

O soferita din Bucuresti a oferit cateva imagini de senzatie pentru o trecatoarecare a reusit sa filmeze scena. Mai precis, femeiamergea nonsalant cu masina pe linia de tramvai, dupa ce.

Ajutor incalzire locuinta 2019. Anunt important facut de autoritatile locale din Bucuresti

Cererile pentru acordarea ajutorului de incalzire pentru sezonul rece pot fi depuse la DGASPC-urile de sector, potrivit autoritatilor locale din Bucuresti. * Sector 1 Cetatenii sectorului 1 pot depune.

Un nou DROG face ravagii in cluburile din Bucuresti: Cat costa FARAON si ce senzatii tari ofera (FOTO)

Cel mai in voga drog, Faraon, a aparut si in cluburile din Bucuresti! Faraoneste o pastila de culoare gri care are imprimata pe ea chiar capul unui faraon. Denumirea si forma vin de la efectul pe.

Dosar penal deschis dupa accidentul cu macaraua din Bucuresti

A fost deschis un dosar penal dupa accidentul petrecut sambata in Capitala, cand bratul unei macarale a cazut peste o masina si a ranit patru persoane. Verificari in acest caz fac si inspectorii de munca, precum si cei de la ICS si ISCIR.

Constructorul, despre lucrarile la Scoala 7 din Bucuresti, unde elevii invata in conditii precare: intretinerea si reparatiile sunt in sarcina municipalitatii

Reprezentantii asocierii ROZAPROD SRL- DOMINIUM SRL, constructorii care au executat lucrarile de reabilitare a Scolii 7 din Baneasa, unde parintii au sesizat ca elevii invata in conditii precare, spun ca au efectuat lucrarea la timp si la nivelul calitativ prevazut in contract, iar lucrarile de intretinere si reparatii sunt in sarcina municipalitatii.

Primaria Capitalei monteaza 85 de camere in mai multe intersectii din Bucuresti

Primaria Capitalei monteaza 85 de camere de ultima generatie de detectie si management trafic TrafiCam). Compania Municipala Managementul Traficului Bucuresti S. a instalat anul acesta peste 620 de semafoare.

Business report: BCE: Romanii au venituri prea mici pentru a putea adera la euro. Bulgaria si Croatia au demarat procedurile; Facelift chinezesc pentru tramvaie din Bucuresti

Ponderea taxarii in PIB. Si doua mici mari probleme. Potrivit datelor publicate de Eurostat, Romania s-a situat anul trecut penultima in UE in ceea ce priveste. Mai avem sudori? Angajatorii din strainatate ii tenteaza cu salarii de 4 ori mai mari decat cele din Romania. Sudorii sunt meseriasi extrem de curtati de catre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )