Libnet.ro
UNICEF

06:45

Papa Francisc cere credinciosilor sa ii ierte pe cei care inchid usa refugiatilor

Antena3 Antena3,
Papa Francisc cere credinciosilor sa ii ierte pe cei care inchid usa refugiatilor

Papa Francisc le-a cerut credinciosilor sa ierte persoanele si institutiile care inchid usa refugiatilor si a facut apel la comunitatea internationala sa le ofere o casa unde pot trai fara teama,. continuă pe Antena3

Papa Francisc le-a cerut credinciosilor sa ii ierte pe cei care inchid usa refugiatilor

Suvernul Pontif le-a cerut, miercuri, credinciosilor sa ierte persoanele si institutiile care inchid usa refugiatilor. Papa Francisc facut apel la comunitatea internationala sa le ofere o casa unde pot trai fara teama.

Papa Francisc, despre imigranti: Oamenii si institutiile care inchid usile imigrantilor ar trebui sa ceara iertare de la Dumnezeu

Miercuri, Papa Francisc a facut apel la respect pentru imigranti si a sugerat ca oamenii si institutiile care le inchid usile ar trebui sa caute iertare la Dumnezeu. Reactia Suveranului Pontif vine ca.

Papa Francisc, despre incalzirea globala: Omul distruge ecosistemul

Activitatea umana este principalul factor responsabil de incalzirea climei, care provoaca o distrugere inedita a ecosistemelor, scrie Papa Francisc in enciclica Laudato Si consacrata mediului inconjurator, publicata joi.

Papa Francisc: Omul, principala cauza a incalzirii globale

Papa Francisc noteaza in enciclica consacrata mediului inconjurator faptul ca activitatea umana este principala responsabila a incalzirii globale. Cea mai mare parte a incalzirii globale din ultimele decenii.

Adrian Ursu: E incalificabil ca presedintele CCR rade de cei care il acuza ca le-a furat votul

E incalificabil ca presedintele CCR rade de cei care il acuza ca le-a furat votul, sustine Adrian Ursu. Potrivit jurnalistului, este foarte grav ca judecatori din Romania, ca e vorba de presedintele inaltei.

Mircea Badea: Cei care si-au luat tara inapoi platesc si impozite?

Mircea Badea a lansat pe contul sau de Facebook, dar si in interventia sa in emisiunea 100 de Minute, o intrebare: Cei care si-au luat tara inapoi platesc si impozite? functiond, s, id) { var js,.

Klaus Iohannis: Toti cei care iubesc Romania pot contribui la aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire fiind mai uniti

Toti cei care iubesc Romania pot contribui la aniversarea in 2018 a 100 de ani de la Marea Unire fiind mai uniti si aducand in tara un numar cat mai mare de reprezentanti ai elitei academice si culturale.

Jeb Bush: Papa Francisc este un lider extraordinar, dar ar trebui sa ramana in afara politicii

Jeb Bush, fiul, respectiv fratele ultimilor doi presedinti republicani ai SUA, i-a transmis Papei Francisc ca ar trebui sa ramana in afara politicii, informeaza Huffington Post. Jeb Bush, care concureaza.

Grupare de interlopi care obliga fete sa se prostitueze, incoltita de oamenii legii. Printre cei care au apelat la serviciile tinerelor, s-ar afla si DJ Gino Manzotti, un judecator si notabilitati din Timisoara

O grupare de interlopi din Arad si Timis, care prindea minore si le obliga sa se prostitueze, santajandu-le, a fost prinsa de procurorii DIICOT si trupele speciale ale Politiei. Printre cei care au apelat la serviciile fetelor, se numara un judecator din Timisoara, medici si avocati din Timisoara, dar si un DJ cunoscut, Gino Mazotti, care face parte din formatia autohtona DJ Project. Fetele erau DROGATE chiar de clienti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )