Libnet.ro
UNICEF

19:00

Klaus Iohannis: Toti cei care iubesc Romania pot contribui la aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire fiind mai uniti

B1 B1,
Klaus Iohannis: Toti cei care iubesc Romania pot contribui la aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire fiind mai uniti

Toti cei care iubesc Romania pot contribui la aniversarea in 2018 a 100 de ani de la Marea Unire fiind mai uniti si aducand in tara un numar cat mai mare de reprezentanti ai elitei academice si culturale. continuă pe B1

GALERIE FOTO. Vizita presedintelui Klaus Iohannis in Croatia

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, care efectueaza o vizita de doua zile in Croatia, a declarat, luni, la Zagreb, ca Romania se afla in aceste momente intr-o ampla lupta anticoruptie, ca suntem intr-o faza fierbinte, si ca spera ca rezultatele luptei anticoruptie sa influenteze pozitiv aderarea la Spatiul Schengen.

Gabriel Oprea: Cu Klaus Iohannis am avut doar intalniri institutionale. Despre majoritate am vorbit cu Blaga, Gorghiu, Petrache. Raspunsul meu a fost ca nu pot sa ies dintr-o majoritate, fiindca mi-am dat cuvantul

Presedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat, duminica, in cadrul unui interviu pentru PRO TV, ca a avut doar intalniri institutionale cu presedintele Klaus Iohannis, iar singurele discutii.

Klaus Iohannis in Croatia: Lupta anticoruptie se desfasoara din plin, suntem intr-o faza fierbinte

Presedintele Iohannis a declarat, luni, la Zagreb, ca spera ca rezultatele luptei anticoruptie sa influenteze pozitiv aderarea la Spatiul Schengen, el mentionand totodata ca suntem intr-o faza fierbinte, de care vom trece cu bine si aratand, referitor la cazul premierului, ca speta este trista, potrivit Mediafax. Klaus Iohannis a sustinut, la Zagreb, o conferinta de presa comuna cu omologul croat, Kolinda Grabar-Kitarovic, dupa convorbirile avute cu aceasta. Cei doi sefi de stat au fost intrebati, in contextul in care ambele tari sunt membre ale UE si doresc sa acceada in spatiul Schengen, daca lupta impotriva coruptiei afecteaza acest efort al celor doua tari.

Klaus Iohannis, interviu despre coruptie in presa croata: Este o poveste fara sfarsit. Romania este intr-o faza fierbinte a combaterii coruptiei

Romania se afla intr-o faza fierbinte a luptei impotriva coruptiei. Declaratia ii apartine presedintelui Klaus Iohannis care intr-un interviu pentru presa croata, a aratat ca tara noastra va trece cu.

Klaus Iohannis: Este prima vizita a unui sef de stat din Romania care se face in Croatia, dupa aderarea ei la Uniunea Europeana (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in cadrul unei conferinte de prese sustinute de pe aeroportul Henri Coanda, ca va efectua o vizita in Republica Croatia, la Zagreb, unde va purta discutiii cu.

Scrisoarea deschisa a lui Bogdan Diaconu, fost deputat PSD, pentru Klaus Iohannis: Daca promulgati legea pensiilor speciale nu sunteti cu nimic diferit de parlamentarii PSD

Bogdan Diaconu, fost deputat PSD, care a plecat din partid si si-a facut propria formatiune, Partidul Romania Unita, i-a trimis o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis in care ii cere sa nu.

Klaus Iohannis, despre iesirea din tara a lui Victor Ponta: Stim foarte bine care sunt prietenii nostri. Nu e niciun pericol

Este nevoie de un proces de armonizare intre modul in care Presedintia si primul ministru fac politica externa, a declarat, miercuri, presedintele Klaus Iohannis, intrebat despre iesirea din tara a premierului Victor Ponta, el precizand ca Romania stie foarte bine care sunt prietenii sai.

Klaus Iohannis il primeste, miercuri, pe presedintele Portugaliei

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Portugaliei, Anibal Cavaco Silva, care efectueaza o vizita oficiala in Romania, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis vrea accelerarea activitatii procurorilor DNA

Klaus Iohannis a dat iarasi un interviu pentru presa straina, de data aceasta pentru o televiziune din Croatia. A laudat actiunile DNA care ne vor ajuta sa intram in Schengen, a spus ca sustine lupta.

Klaus Iohannis, vizita intr-o tara in care nu a mai fost, in calitate oficiala, niciun presedinte roman

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns luni in Croatia, unde efectueaza o vizita oficiala de doua zile si are intalniri cu mai multi oficiali croati, dupa cum transmite corespondentul Agepres. inainte de.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )