Libnet.ro
UNICEF

01:05

Papa Francisc condamna persecutia crestinilor in timpul slujbei din Vinerea Mare

România Liberă România Liberă,
Papa Francisc condamna persecutia crestinilor in timpul slujbei din Vinerea Mare

Papa Francisc a condamnat tacerea complice privind uciderea unor crestini, in timpul slujbei din Vinerea Mare, oficiata la Roma . continuă pe România Liberă

Papa Francisc condamna persecutia crestinilor in timpul slujbei din Vinerea Mare

Papa Francisc a condamnat tacerea complice privind uciderea unor crestini, in timpul slujbei din Vinerea Mare, oficiata la Roma, scrie BBC News Online. Zeci de mii de pelerini i s-au alaturat.

Papa Francisc a condamnat, in timpul slujbei de Vinerea Mare de la Roma, tacerea complice privind persecutiile crestinilor

Tacerea complice privind uciderea unor crestini a fost condamnata de Papa Francisc in timpul slujbei din Vinerea Mare, oficiata la Roma, informeaza BBC News Online. inca vedem astazi fratii nostri.

Papa Francisc a spalat picioarele a 12 detinuti dintr-un penitenciar de maxima siguranta din Roma

Papa Francisc a spalat picioarele a 12 detinuti, intr-un moment ce a devenit deja o traditie pentru Suveranul Pontif, de Joia Mare. Papa s-a deplasat la inchisoarea Rebibbia, langa Roma, pentru a.

Papa Francisc va vizita Columbia

Papa Francisc va efectua o vizita in Columbia, a anuntat, joi, Sfantul Scaun, care nu a precizat insa, data la care va avea loc calatoria, relateaza Le Figaro, conform Mediafax.

Gest plin de bunatate si umilinta facut de Papa Francisc. Suveranul Pontif a spalat picioarele a 12 detinuti din penitenciar

Papa Francisc a spalat picioarele a 12 detinuti de la penitenciarul Rebibbia din Roma, unde se afla si aproape 160 de romani, in cel de-al treilea an de la preluarea mandatului papal. Cei 12 au fost alesi din.

Papa Francisc le-a cerut preotilor sa nu aiba fete acrite si sa nu fie plicticosi

Papa Francisc le-a reamintit preotilor catolici ca nu trebuie sa aiba fete acrite, sa se lamenteze si ceea ce este cel mai rau, sa fie niste pastori plicticosi, scrie EFE, citand din cuvintele rostite.

Papa Francisc despre Ioan Paul al II-lea: Le-a aratat bolnavilor cum sa isi duca crucea suferintei cu bucurie

Papa Francisc a spus, miercuri, la 10 ani de la moartea Papei Ioan Paul al II-lea, ca suveranul pontif le-a aratat bolnavilor cum sa-si duca crucea suferintei cu bucurie, informeaza time. com.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )