Libnet.ro
UNICEF

18:00

Papa Francisc a donat cinci milioane de dolari.

România Liberă România Liberă,
Papa Francisc a donat cinci milioane de dolari.

Papa Francisc le-a donat cinci milioane de dolari organizatorilor Zilelor Mondiale ale Tineretului /ZMT/ de la Rio pentru a acoperi o parte din deficitul invocat dupa evenimentul din Brazilia, a anuntat Arhiepiscopia de Rio de Janeiro, relateaza Agerpres. Sensibilizat de acest deficit, Papa si-a manifestat intentia de a contribui cu un ajutor financiar pentru a acoperi o parte din cheltuielile ZMT, eveniment ce a avut loc in perioada 23-29 iulie 2013 in Brazilia, potrivit unui anunt al . continuă pe România Liberă

Papa Francisc e popular. Actualul Suveran Pontif a atras de trei ori mai multi credinciosi la Vatican decat predecesorul sau

Papa Francisc a reusit o performanta greu de egalat. in cele 10 luni de pontificat, acesta a reusit sa atraga peste 6 milioane de credinciosi la Vatican, aproape de trei ori mai multi decat predecesorul Suveran Pontif, Benedict al XVI-lea, intr-un an intreg, informeaza AFP.

Ce le ureaza Papa Francisc oamenilor la inceput de an.

Papa Francisc le-a urat miercuri oamenilor tarie, curaj si speranta pentru noul an, in cadrul slujbei de la bazilica Sfantul Petru din Roma, transmite AP, conform Mediafax. Citeste si: Papa Francisc este Persoana Anului, conform arhiepiscopului de Canterbury Biserica Catolica dedica ziua de 1 ianuarie promovarii pacii in lume. A 47-a Zi mondiala a Pacii este celebrata pe 1 ianuarie 2014, iar tema aleasa de papa in acest an este solidaritatea, baza si cale spre pace. Suveranul pontif a .

Mesaj pe robotul unor carmelite desculte, de la Papa Francisc.

Calugaritele de la o manastire spaniola au avut parte de o surpriza, in prima zi a anului. Papa Francisc le-a sunat sa le ureze La multi ani!, insa nimeni nu a raspuns la telefon, asa ca Suveranul Pontif le-a lasat un mesaj pe robot. Caligaritele, din Ordinul Carmelitelor Desculte, de la o manastire din Lucena, au relatat pentru radioul spaniol, citat de AFP, ca au gasit urmatorul mesaj: Ce pot face calugaritele de le impiedica sa raspunda la telefon? Sunt Papa Francisc. Voiam sa va .

Papa Francisc se roaga pentru Michael Schumacher!

Fara indoiala, Papa Francisc isi merita apelativul de King of Popes, acesta reusind sa revitalizeze Biserica Catolica si sa tranforme religia dintr-o practica desueta intr-una cool, captand tot mai mult atentia noii generatii. Impresionat de momentele dramatice pe care le traieste acum Michael Schumacher, Papa Francisc se roaga pentru campionul de Formula 1 si pentru tot cei care se lupta pentru viata pe patul de spital.

Papa Francisc, mai popular ca Benedict al XVI-lea.

Papa Francisc atrage de trei ori mai multi credinciosi decat Benedict al XVI-lea. Vaticanul a anuntat ca 6. 900 de credinciosi au fost prezenti la audientele generale, celebrarile liturgice si duminicile la rugaciunea Angelus dupa alegerea ca papa a lui Jorge Mario Bergoglio, pe 13 martie, potrivit cifrelor aproximative furnizate presei. Numai la audientele generale saptamanale, care se tin in mod traditional miercuri, Casa Pontificala a recenzat peste un milion si jumatate de .

Papa Francisc atrage de trei ori mai multi credinciosi la Vatican decat Benedict al XVI-lea

Papa Francisc are o putere de atractie de-a dreptul exceptionala asupra credinciosilor. in cele zece luni de la alegerea sa, noul Papa a adus la Vatican de trei ori mai multe persoane decat precedentul.

Papa Francisc a oficializat prima slujba de Anul Nou la Vatican

Slujba de Anul Nou si la Vatican, este prima liturghie de acest fel oficiata de Papa Francisc. De altfel, suveranul pontif a salutat comunitatea de romani de la Roma, pentru prima oara de la inceputul.

Papa Francisc atrage de 3 ori mai multi credinciosi decat Benedict al XVI-lea

Papa Francisc a atras aproape de trei ori mai multi credinciosi la Vatican in 10 luni de pontificat decat predecesorul sau Benedict al XVI-lea intr-un an intreg, a anuntat joi Prefectura Casei Pontificale.

VIDEO Papa Francisc, prima rugaciune Angelus din 2014: Suveranul Pontif a lansat un apel la solidaritate si mai putina violenta

Papa Francisc a facut apel, miercuri, la mai multa solidaritate si mai putina violenta in lume in prima sa rugaciune Angelus a anului 2014, in fata unei multimi de credinciosi reunite in Piata Sfantul Petru, informeaza AFP.

Papa Francisc a urat tarie, curaj si speranta in noul an

Papa Francisc le-a urat miercuri oamenilor tarie, curaj si speranta pentru noul an, in cadrul slujbei de la bazilica Sfantul Petru din Roma, transmite AP. Biserica catolica dedica ziua de 1 ianuarie promovarii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2717 seconds )