Libnet.ro
UNICEF

15:30

Papa Francisc se roaga pentru Michael Schumacher!

ADPM ADPM,
Papa Francisc se roaga pentru Michael Schumacher!

Fara indoiala, Papa Francisc isi merita apelativul de King of Popes, acesta reusind sa revitalizeze Biserica Catolica si sa tranforme religia dintr-o practica desueta intr-una cool, captand tot mai mult atentia noii generatii. Impresionat de momentele dramatice pe care le traieste acum Michael Schumacher, Papa Francisc se roaga pentru campionul de Formula 1 si pentru tot cei care se lupta pentru viata pe patul de spital. continuă pe ADPM

Mesajul lui Ponta pentru Michael Schumacher: Sper sa depaseasca momentele grele.

Premierul Victor Ponta a postat, vineri, un mesaj pe pagina de Facebook, in care ii ureaza multa sanatate campionului de Formula 1, Michael Schumacher, la implinirea a 45 de ani si isi exprima speranta ca momentele foarte grele de incercare prin care acesta trece sa fie depasite cu bine. Astazi, marele campion de Formula 1, Michael Schumacher, implineste 45 de ani. Sper ca momentele foarte grele de incercare prin care trece sa fie depasite cu bine! Multa sanatate!, a scris premierul Ponta, .

Noi informatii despre accidentul lui Michael Schumacher: Fostul pilot a ajutat-o pe fiica unui prieten, inainte de cazatura

Cotidianul Bild noteaza, joi, ca fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a ajutat-o pe fiica unui prieten, cazuta intr-o zona dintre doua partii, inainte de accidentul de duminica, in care a fost ranit grav, relateaza presa franceza, citata de Mediafax. Potrivit sursei citate, chiar inainte de a cadea, Schumacher ar fi ajutat-o pe fiica unui prieten si a iesit in acest scop de pe traseul marcat. Echipa a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca va organiza, vineri, cand Michael Schumacher va implini 45 de ani, o manifestatie in tacere si cu respect pentru fostul pilot, la spitalul din Grenoble in care este internat fostul pilot.

Cum functioneaza coma indusa in cazul lui Michael Schumacher

Pilotul german de Formula 1, Michael Schumacher, a suferit un traumatism cranian sever intr-un accident de schi, ajungand la spital in coma. Pentru a ajuta vindecarea, doctorii il mentin pe Schumacher intr-o coma indusa medical, scazandu-i si temperatura corpului. insa, de ce s-a ales aceasta solutie si cum ajuta coma indusa medical la vindecarea ranilor craniene?.

Michael Schumacher implineste 45 de ani. Fostul pilot se afla in coma.

Michael Schumacher implineste vineri 45 de ani. Echipa a anuntat ca va organiza o manifestatie in tacere si cu respect pentru fostul pilot, la spitalul din Grenoble unde este internat germanu, potrivit B1TVl. In aceste zile dificile si cu ocazia zilei sale de nastere, cluburile vor sa isi arate sustinerea fata de Michael Schumacher, organizand maine o manifestatie in tacere si cu respect, in culoarea rosie, la Centrul Medical Universitar din Grenoble, se a anuntat .

Michael Schumacher implineste 45 de ani. Fostul pilot se afla in coma (VIDEO).

Michael Schumacher implineste vineri 45 de ani. Echipa a anuntat ca va organiza o manifestatie in tacere si cu respect pentru fostul pilot, la spitalul din Grenoble unde este internat germanu, potrivit B1TV. In aceste zile dificile si cu ocazia zilei sale de nastere, cluburile vor sa isi arate sustinerea fata de Michael Schumacher, organizand maine o manifestatie in tacere si cu respect, in culoarea rosie, la Centrul Medical Universitar din Grenoble, se a anuntat pe .

Vineri, Michael Schumacher implineste 45 de ani. Apar noi ipoteze in cazul accidentului.

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a ajutat-o pe fiica unui prieten, inainte de accidentul de duminica, in care a fost ranit grav, relateaza presa franceza. Chiar inainte de a cadea, Schumacher ar fi ajutat-o pe fiica unui prieten si a iesit in acest scop de pe traseul marcat. Schiurile lui Michael Schumacher s-au lovit de o piatra, conform Mediafax. Citeste si: UPDATE. Starea lui Schumacher este stabila Germanul s-a dezechilibrat si a cazut, lovindu-se cu partea dreapta a capului .

Anchetatorii francezi examineaza o camera fixata pe casca de schi a lui Michael Schumacher

Anchetatorii francezi au obtinut inregistrarile de pe camera fixata pe casca de schi a fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher, urmand sa le examineze pentru a afla in ce circumstante a avut loc accidentul.

Michael Schumacher implineste 45 ani

Septuplul campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher implineste, vineri, 45 de ani intr-un moment de mare cumpana pentru viata sa. Germanul se afla internat in coma intr-un spital din Grenoble dupa ce a suferit un accident la cap intr-o coborare pe schiuri.

Mesajul postat pe internet de familia lui Michael Schumacher. Este un luptator si nu se va da batut!

Familia lui Michael Schumacher le transmite un mesaj fanilor care sunt alaturi de el in aceste momente dificile. Va multumim pentru sustinere. Dupa accidentul de schi al lui Michael, am vrea sa multumim.

Teodor Baconschi se amuza pe seama accidentului lui Michael Schumacher

Teodor Baconschi se amuza pe seama accidentului lui Michael Schumacher. Fostul ministru de externe a postat un mesaj pe Facebook, in care scrie ca, intr-un fel, si necazul e bun, daca schiezi in Franta, unde.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )