Libnet.ro
UNICEF

21:30

Papa Francisc va hirotoni un tanar din Romania

B1 B1,
Papa Francisc va hirotoni un tanar din Romania

Un tanar din Romania, diaconul Francisc Lacatus, va fi hirotonit intru preotie de Papa Francisc. Evenimentul va avea loc duminica, in Bazilica San Pietro, potrivit catholica. ro Potrivit unui comunicat de. continuă pe B1

Papa Francisc, dupa atacul din Siria: Sunt profund tulburat de situatia actuala

Papa Francisc a reactionat dupa atacul din Siria. Acesta a facut apel la toti liderii politici pentru ca pacea sa invinga. Vesti ingrozitoare vin din Siria, unde zeci de victime, multe dintre.

Cel mai odios criminal in serie, o superba femeie din Romania! Ce le facea amantilor sai

Povestea Verei Renczi, o femeie din Romania care a omorat 35 de barbati, este desprinsa parca dintr-un film marca Hollywood. Cel mai probabil, Vera s-a nascut la sfarsitul secolului al XIX-lea, in.

O tanara din Romania comunista a devenit subiect de film documentar pentru ca reusise sa invete 12 limbi. Povestea incredibila a Ruxandrei

O tanara din Romania anilor 60 a devenit subiect de film documentar pentru ca reusise sa invete 12 limbi. Ruxandra Marinescu era absolventa a Universitatii Bucuresti. Tanara, in varsta de 27 ani,.

Stiai? Care e originea numelor celor mai importante judete din Romania

Romania este impartita in 41 de judete din anul 1968 de cand s-a trecut de la impartirea pe regiuni si raioane. Celor 41 de judete li se adauga municipiul Bucuresti, care este resedinta judelului Ilfov.

De unde provin numele celor mai importante judete din Romania

Romania este impartita in 41 de judete din anul 1968 de cand s-a trecut de la impartirea pe regiuni si raioane. Denumirea judetuluiAlbavine de la culoarea alba a zidurilor cetatii.

Piata berii din Romania a crescut cu 2%, anul trecut

Piata berii a inregistrat anul trecut, in Romania, o crestere de 2%, ajungand la un volum de 16,11 milioane hectolitri, iar consumul de bere pe cap de locuitor s-a situat la 82 litri, a declarat, astazi, Lucian Ghinea, presedintele Asociatiei Berarii Romaniei, relateaza News. ro.

Herta Muller, suspendata din drepturi in cadrul Uniunii Scriitorilor din Romania. Motivul este de-a dreptul incredibil

Herta Muller a fost suspendata din drepturi in cadrul Uniunii Scriitorilor din Romania, pentru neplata cotizatiei stabilita de Consiliul U. Herta Muller, care a fost laureata cu Premiul Nobel pentru.

Localitatea din Romania FARA asistati social: Toata lumea munceste, NU sta la intins mana

Daca in majoritatea comunelor exista foarte multi asistati social, iata ca sunt si excepttii. in comuna Ezeris, din judetul Caras-Severin, niciunul dintre cei peste 1. 300 de locuitori nu primeste ajutor.

Un cunoscut fost ministru de Finante din Romania a fost gasit mort in casa (FOTO)

Florea Dumitrescu, fost ministru al Finantelor, dar si ambasador al Romaniei in China, a fost gasit mort in casa. Barbatul s-a stins din viata la varsta de 91 de ani. Acesta a fost ministru de Finante.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )