Libnet.ro
UNICEF

21:30

Papa Francisc nu poate oficia slujbele de Anul Nou si de 1 ianuarie intrucat are sciatica

România Liberă România Liberă,
Papa Francisc nu poate oficia slujbele de Anul Nou si de 1 ianuarie intrucat are sciatica

Papa Francisc nu poate oficia slujbele de Anul Nou si de 1 ianuarie intrucat are sciatica, a anuntat. continuă pe România Liberă

Vaticanul anunta ca Papa Francisc este bolnav si va lipsi de la slujbele de Anul Nou

Papa Francisc are probleme de sanatate, astfel ca nu va putea celebra slujbele de la sfarsitul acestui an si inceputul anului viitor.

Papa Francisc nu va conduce ceremoniile din ajunul Anului Nou si de Anul Nou din cauza unor probleme de sanatate

Papa Francisc nu va putea sa celebreze slujba din ajunul Anului Nou si din prima zi a anului din cauza unor probleme de sanatate. Este vorba despre o criza de sciatica, a anuntat joi Vaticanul. Evenimentul de.

Papa Francisc nu va conduce ceremoniile din ajunul Anului Nou si de Anul Nou. Ce probleme de sanatate il impiedica

Papa Francisc nu va conduce ceremoniile din ajunul Anului Nou si din prima zi a anului din cauza unei crize de sciatica, a anuntat joi Vaticanul.

Papa Francisc nu va conduce ceremoniile din ajunul Anului Nou si de Anul Nou

Papa Francisc nu va conduce ceremoniile din ajunul Anului Nou si din prima zi a anului din cauza unei crize de sciatica, a anuntat joi Vaticanul.

Papa Francisc proclama un An al Familiei in 2021

Papa Francisc anunta un An al Familiei in 2021, consacrat locului familiei in Biserica Catolica si sustinerii cuplurilor in vederea casatoriei si in dificultatile vietii conjugale, in care parohiile si diocezele sunt insarcinate sa acorde o atentie speciala cuplurilor inainte si dupa uniune si sa ajute familiile in criza, relateaza AFP.

Mesaje de Anul Nou 2021. Urari si felicitari de Anul nou

Trecerea intr-un nou an este un prilej pentru a transmite mesaje, urari si felicitari de La multi ani! celor apropiati de Anul Nou. Mai sunt cateva ore pana la Revelion si trecerea in anul nou 2021, iar imaginatia poate fi pusa la incercare cand trebuie sa alegem urarile si felicitarile pe care sa le trimitem. Cum anul acesta Sarbatorile de iarna au loc in conditii speciale din cauza coronavirusului, o metoda la indemana pentru a-i bucura pe cei dragi este transmiterea de mesaje, urari si felicitari de Anul Nou si de Revelion.

Program Metrorex Revelion 2021. Cum vor circula metrourile de Anul Nou

Program Metrorex Revelion 2021. in 1 si 2 ianuarie 2020, pe toate magistralele de metrou, trenurile vor circula conform graficelor pentru zilele de weekend si sarbatori legale. Este posibil ca Metrorex sa introduca garnituri suplimentare, in functie de fluxul de calatori.

inselatorie uriasa pe WhatsApp de Anul Nou. Ce trebuie sa faci cu codul de sase cifre

Inselatorie uriasa pe WhatsApp de Anul Nou. Hackerii au dat lovitura in tari precum Italia sau Spania, iar escrocheria poate ajunge oricand si in Romania.

Mesaje de Anul Nou pentru Whatsapp, Facebook, SMS. 63 de urari alese

Un prilej pentru a trimite mesaje persoanelor dragi din viata noastra, este sfarsitul de an. De Anul Nou putem trimite mesaje colegilor, prietenilor si familiei, pe Whatsapp si Facebook si SMS. Iata 63 de idei de mesaje de Anul Nou pentru cei care nu au inspiratie. 63 de mesaje de Anul Nou de trimis pe .

Raed Arafat, mesaj de Anul Nou: Anul 2020 ne va marca viata mult timp inainte

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a transmis, intr-o postare pe Facebook, un mesaj de Anul Nou in care a explicat ca anul 2020 ne va marca viata mult timp de acum inainte.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )