Libnet.ro
UNICEF

19:45

Raed Arafat, mesaj de Anul Nou: Anul 2020 ne va marca viata mult timp inainte

Antena3 Antena3,
Raed Arafat, mesaj de Anul Nou: Anul 2020 ne va marca viata mult timp inainte

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a transmis, intr-o postare pe Facebook, un mesaj de Anul Nou in care a explicat ca anul 2020 ne va marca viata mult timp de acum inainte. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu, mesaj de Anul Nou: Au vrut sa subjuge Romania in 2020. Nu i-ati lasat. Romanii sunt adevaratii eroi ai acestui an

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, pe retelele de socializare un mesaj de Anul Nou prin care le multumeste romanilor pe care ii considera adevaratii eroi ai acestui an. El a criticat si clasa politica pe care o acuza ca s-a jucat clandestin cu vietile tuturor.

Ludovic Orban, mesaj de Anul Nou: A fost un an teribil! A fost un an de razboi

Ludovic Orban, presedintele PNL, a transmis un mesaj de Anul Nou, cu numai cateva ore inainte de trecerea in anul 2021, intr-o postare pe Facebook, ocazie cu care a multumit medicilor si intregului personal medical din spitale.

Florin Citu, promisiune in mesajul de Anul Nou: Vom face totul ca economia sa se relanseze in 2021

In ultima zi din an, Prim-ministrul Florin Citu le promite romanilor ca el si echipa sa vor face totul ca economia sa se relanseze in 2021, printr-un mesaj de Anul Nou publicat pe o retea de socializare.

Marcel Ciolacu, mesaj de Anul Nou: Romanii sunt adevaratii eroi ai acestui an!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a transmis un mesaj pentru romani, in ajun de Anul Nou. Ciolacu este de parere ca adevaratii eroi ai acestui an sunt romanii, iar cea mai buna lectie pe care a adus 2020 este faptul.

Florin Citu, mesaj de Anul Nou pentru romani: Va promit ca eu si echipa mea vom face totul ca economia sa se relanseze in 2021

Premierul Florin Citu a transmis, joi, un mesaj de Anul Nou. Seful Guvernului promite ca el si echipa sa de la Palatul Victoria vor lua masuri pentru ca economia Romaniei sa se relanseze in 2021. Totodata,.

Raed Arafat, prins ca a incalcat grav legea. Avocata Minodora Ion rupe tacerea: Nu e Dumnezeu

Desi nimeni nu s-ar fi gandit ca va fi surprins intr-o astfel de situatie, se pare ca Raed Arafat a incalcat grav legea. Avocata Minodora Ion rupe tacerea si spune totul despre secretarul de stat al Romaniei. Cum a incalcat legea Raed Arafat Zilele trecute, avocata Minodora Ion, din Constanta, a reusit sa demonstreze ca .

Diana Sosoaca a iesit la atac. Cum vrea sa il dea jos pe Raed Arafat: E artizanul distrugerii Romaniei

Diana Sosoaca solicita demiterea lui Raed Arafat. Senatoarea AUR sustine ca lucreaza pentru a-i lua cetatenia romana sefului DSU, pe care aceasta il considera artizanul distrugerii Romaniei. Cum vrea Diana Sosoaca sa il dea jos pe Raed Arafat Reactia senatoarei AUR vine dupa ce seful DSU a declarat ca doar persoanele cu probleme grave de .

Raed Arafat a recunoscut: Numarul de cazuri COVID-19 raportate oficial nu mai reflecta realitatea

Raed Arafat a recunoscut, miercuri, in exclusivitate la Antena3, ca autoritatile nu mai cunosc situatia reala in ceea ce priveste rezultatele testelor COVID-19, pentru ca multi romani isi fac teste rapide, singuri, acasa.

Raed Arafat, semnal de alarma inainte de Revelion: Nu petreceri, asa ceva nu va fi posibil

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, recomanda romanilor sa evite petrecerile de Revelion, in contextul epidemiologic actual, precizand ca politia va fi in alerta maxima in.

KLAUS IOHANNIS, MESAJ DE ANUL NOU: Reintoarcerea la normalitatea care ne lipseste e tot mai aproape

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu prilejul Anului Nou in care subliniaza ca reintoarcerea la normalitatea de dinainte de pandemia de COVID-19 este tot mai aproape, dar arata ca acest lucru depinde de fiecare dintre noi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )