Libnet.ro
UNICEF

19:00

Papa Francisc in Romania: Ce cadouri i-a oferit presedintele Klaus Iohannis

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Papa Francisc in Romania: Ce cadouri i-a oferit presedintele Klaus Iohannis

Oua incondeiate din Bucovina, o scoarta din Oltenia, o minge si un tricou cu autograful lui Gheorghe Hagi si o pagaie a lui Ivan Patzaichin se numara printre cadourile oferite, vineri, de presedintele Klaus Iohannis Suveranului Pontif. continuă pe Wall-Street Ro

Papa Francisc in Romania, schimbari in program. Suveranul Pontif va fi intampinat de catre Klaus Iohannis la aeroport

Vineri, la sosirea in Romania, Papa Francisc va fi intampinat de catre presedintele Klaus Iohannis la Aeroportul International Henri Coanda, la ora 11:25, urmand ca ceremonia oficiala de primire la Palatul Cotroceni sa aiba loc la ora 12:05, anunta Administratia Prezidentiala.

LIVE BLOG Papa Francisc, in Romania: programul zilei de vineri. Avionul in care se afla Suveranul Pontif a decolat spre Romania

Papa Francisc soseste, vineri, in Romania, la Bucuresti, urmand sa fie intampinat de catre presedintele Klaus Iohannis la Aeroportul International Henri Coanda, la ora 11:25. Ceremonia oficiala de primire a Santitatii Sale va avea loc la Palatul Cotroceni, la ora 12:05.

Papa Francisc, in Romania: programul zilei de vineri, pe care Sfantul Parinte o va petrece in Bucuresti

Papa Francisc soseste, vineri, in Romania, la Bucuresti, urmand sa fie intampinat de catre presedintele Klaus Iohannis la Aeroportul International Henri Coanda, la ora 11:25. Ceremonia oficiala de primire a Santitatii Sale va avea loc la Palatul Cotroceni, la ora 12:05.

AFP: Papa Francisc, in Romania pentru a consolida dialogul cu ortodocsii si a sustine minoritatile religioase si etnice

Papa Francisc a sosit vineri in Romania, intr-o vizita de trei zile menita sa consolideze dialogul cu Biserica Ortodoxa majoritara si sa sustina minoritatile - atat religioase, cat si etnice, relateaza AFP.

Papa Francisc in Romania. Cum arata papamobilul facut de Dacia pentru Suveranul Pontif (VIDEO)

Papa Francisc va vizita Bucurestiul si mai multe orase din Romania cu celebrul Papamobil. Aceasta este denumirea generica atribuita, neoficial, tuturor masinilor in care liderul spiritual al Bisericii Catolice ap.

FOTO Primele imagini din avionul care il aduce pe Papa Francisc in Romania

Au aparut primele imagini din avionul in care se afla Papa Francisc, care viziteaza Romania in perioada 31 mai si 2 iunie.

Papa Francisc in Romania. Ce cadouri i-a facut Viorica Dancila Papei Francisc - VIDEO

Papa Francisc in Romania. Sanctitatea Sa Papa Francisc s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu premierul Viorica Dancila. Papa Francisc in Romania. Premierul Viorica Dancila i-a daruit Suveranului Pontif.

Cum este primit Papa Francisc in Bucuresti. S-a intins covorul rosu pentru Suveranul Pontif! Mocheta a fost curatata cu un buretel (VIDEO)

UPDATE:Avionul in care se afla Papa Francisc a aterizat la Bucuresti, pe Aeroportul International Henri Coanda, la ora 11. Papa Francisc este asteptat sa ajunga in Bucuresti dupa ora 11.

Reuters: Papa Francisc ajunge in Romania, intr-o vizita pentru sustinerea valorilor europene si omagierea martirilor catolici din perioada comunista

Papa Francisc ajunge in Romania, pentru a transmite un mesaj de sustinere a valorilor europene, dar si pentru omagierea martirilor catolici din perioada comunista, noteaza Reuters. Jurnalistii precizeaza ca.

Papa Francisc in Romania: Masuri sporite de securitate si restrictii de trafic in orasele pe care le viziteaza

Vizita Papei Francisc in Romania a determinat autoritatile sa ia masuri de securitate speciale, dar si sa instituie restrictii de trafic in orasele pe care Sanctitatea Sa le viziteaza.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2776 seconds )