Libnet.ro
UNICEF

11:00

FOTO Primele imagini din avionul care il aduce pe Papa Francisc in Romania

Adevărul Adevărul,
FOTO Primele imagini din avionul care il aduce pe Papa Francisc in Romania

Au aparut primele imagini din avionul in care se afla Papa Francisc, care viziteaza Romania in perioada 31 mai si 2 iunie. continuă pe Adevărul

Papa Francisc in Romania. Imagini din avionul Suveranului Pontif. Papa are in fata sa o icoana cu Fecioara Maria impreuna cu Iisus Hristos

Papa Francisc in Romania. Antena 3 a prezentat imagini cu aeronava Alitalia cu Papa Francisc, cu care a inceput calatorie spre Romania. Papa Francisc in RomaniaSuveranul Pontif este asezat pe.

FOTO Primele imagini cu papamobilul conceput la uzina Dacia din Pitesti.Papamobilul romanesc a fost vazut si agreat de Papa Francisc

Serviciul de Protectie si Paza a dat publicitatii primele imagini cu papamobilul ce urmeaza sa fie folosit de Papa Francisc pe durata vizitei sale in Romania. Autoturismul a fost conceput de uzina Dacia si SPP in conformitate cu normele de securitate.

Vedeta din Romania care il va insoti pe Papa Francisc in avionul spre Bucuresti. Este de la PRO TV

Vedeta care il va insoti pe Papa Francisc in avionul spre Bucuresti este una dintre putinii oameni privilegiati sa stea alaturi de Suveranul Pontif atat de aproape. Selectia a fost foarte riguroasa pentru ca este nevoie de securitate sporita. Papa Francisc va sosi in Romania pe 31 mai si va face o vizita prin anumite [] .

Primele imagini cu Papa Francisc in Romania! Suveranul Pontif a aterizat la Bucuresti

Avionul Suveranului Pontif a aterizat in Romania. Papa Francisc le-a spus jurnalistilor care l-au acompaniat in avion ca spera ca vremea sa tina cu ei. Avionul care il va aduce pe Papa Francisc in.

Papa Francisc incepe vizita istorica in Romania. Avionul Suveranului Pontif a decolat de la Roma. Primele imagini din avion LIVE TEXT si VIDEO

Update:Avionul care il va aduce pe Papa Francisc in Romania, a decolat de pe aeroportul din Roma, la ora locala a Romaniei 9:05. Update:Suveranul Pontif s-a imbarcat in avionul care il va aduce in.

Papa Francisc in Romania. Papa s-a imbarcat in avion. Imagini cu aeronava care il va aduce pe Suveranul Pontif in tara noastra - VIDEO

Update:Papa Francisc s-a imbarcat in avionul care il va aduce in Romania. Suveranul Pontif a salutat echipajul avionului. Papa Francisc in Romania. Avionul cu care Papa Francisc va pleca este pregatit.

Roland Garros: Primele meciuri din turul trei au loc vineri - Goffin vs Nadal, Wawrinka vs Dimitrov si Muguruza vs Svitolina, duelurile zilei

Ziua de vineri aduce primele confruntari din turul trei la Roland Garros. Printre cele mai interesante dueluri ale zilei se gasesc David Goffin 27) vs Rafael Nadal 2), Stan Wawrinka 24) vs Grigor Dimitrov sau Garbine Muguruza 19) vs Elina Svitolina 9). Tot vineri vor putea fi vazuti la treaba Roger Federer, Stefanos Tsitsipas, Karolina Pliskova sau Sloane Stephens.

Pensionarii din Romania care primesc cele mai mari pensii. Cat primesc fostii militari

Unii pensionari din Romania se plang de banii putini pe care-i primesc din partea statului, altii, insa, primesc pensii uriase. Exista o categorie a asa-numitilor privilegiati, care incaseaza mai mult in fiecare luna. Potrivit cifrelor oferite de Casele Sectoriale din domeniu, pensiile fostilor angajati ai Ministerului de Interne sunt mai mari decat ale celor care [] .

Vedete din Romania care au vlogguri de succes

Vloggingul reprezinta un adevarat trend in ultimii ani, reprezentand un canal general de comunicare digitala. Asa se face ca si vedetele s-au apucat de vlogging, reusind sa cucereasca mediul online prin tot felul de tutoriale, provocari haioase ori interviuri realizate pe Youtube.

Primele imagini de la intalnirea Papei Francisc cu Patriarhul Daniel - GALERIE FOTO si VIDEO

Papa Francisc in Romania. Papa Francisc a sosit pe Dealul Patriarhiei vineri, 31 mai 2019, cu putin inainte de ora 16:00. Papa Francisc in Romania. Conducatorul Bisericii Romano-Catolice a fost intampinat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )