Libnet.ro
UNICEF

16:30

Papa Francisc in Romania. Lucruri mai putin stiute despre Suveranul Pontif

Antena3 Antena3,
Papa Francisc in Romania. Lucruri mai putin stiute despre Suveranul Pontif

Papa Francisc in Romania. Papa Francisc isi incepe oficial vizita in Romania pe 31 mai in Bucuresti si se va incheia pe 2 mai, la Blaj,unde va tine o slujba la Campia Libertatii si va. continuă pe Antena3

Cinci lucruri mai putin cunoscute din viata Papei Francisc, care ne va vizita tara la sfarsitul acestei saptamani

Cel mai important eveniment al anului in Romania, din anumite puncte de vedere, vizita Papei Francisc, va retine atentia a milioane de oameni.

Papa Francisc in Romania. Cum arata papamobilul facut de Dacia pentru Suveranul Pontif (VIDEO)

Papa Francisc va vizita Bucurestiul si mai multe orase din Romania cu celebrul Papamobil. Aceasta este denumirea generica atribuita, neoficial, tuturor masinilor in care liderul spiritual al Bisericii Catolice ap.

FOTO Primele imagini din avionul care il aduce pe Papa Francisc in Romania

Au aparut primele imagini din avionul in care se afla Papa Francisc, care viziteaza Romania in perioada 31 mai si 2 iunie.

AFP: Papa Francisc, in Romania pentru a consolida dialogul cu ortodocsii si a sustine minoritatile religioase si etnice

Papa Francisc a sosit vineri in Romania, intr-o vizita de trei zile menita sa consolideze dialogul cu Biserica Ortodoxa majoritara si sa sustina minoritatile - atat religioase, cat si etnice, relateaza AFP.

Papa Francisc, in Romania: programul zilei de vineri, pe care Sfantul Parinte o va petrece in Bucuresti

Papa Francisc soseste, vineri, in Romania, la Bucuresti, urmand sa fie intampinat de catre presedintele Klaus Iohannis la Aeroportul International Henri Coanda, la ora 11:25. Ceremonia oficiala de primire a Santitatii Sale va avea loc la Palatul Cotroceni, la ora 12:05.

LIVE BLOG Papa Francisc, in Romania: programul zilei de vineri. Avionul in care se afla Suveranul Pontif a decolat spre Romania

Papa Francisc soseste, vineri, in Romania, la Bucuresti, urmand sa fie intampinat de catre presedintele Klaus Iohannis la Aeroportul International Henri Coanda, la ora 11:25. Ceremonia oficiala de primire a Santitatii Sale va avea loc la Palatul Cotroceni, la ora 12:05.

Papa Francisc in Romania, schimbari in program. Suveranul Pontif va fi intampinat de catre Klaus Iohannis la aeroport

Vineri, la sosirea in Romania, Papa Francisc va fi intampinat de catre presedintele Klaus Iohannis la Aeroportul International Henri Coanda, la ora 11:25, urmand ca ceremonia oficiala de primire la Palatul Cotroceni sa aiba loc la ora 12:05, anunta Administratia Prezidentiala.

Papa Francisc in Romania. Suveranul Pontif, primit la Aeroportul Otopeni de Klaus Iohannis

Papa Francisc in Romania. Papa Francisc va decola spre Romania in mai putin de doua ore si va ajunge in tara in jurul orei 11:30. Va fi intampinat in Capitala, la Aeroportul Otopeni, de presedintele Klaus.

Cum este primit Papa Francisc in Bucuresti. S-a intins covorul rosu pentru Suveranul Pontif! Mocheta a fost curatata cu un buretel (VIDEO)

UPDATE:Avionul in care se afla Papa Francisc a aterizat la Bucuresti, pe Aeroportul International Henri Coanda, la ora 11. Papa Francisc este asteptat sa ajunga in Bucuresti dupa ora 11.

Reuters: Papa Francisc ajunge in Romania, intr-o vizita pentru sustinerea valorilor europene si omagierea martirilor catolici din perioada comunista

Papa Francisc ajunge in Romania, pentru a transmite un mesaj de sustinere a valorilor europene, dar si pentru omagierea martirilor catolici din perioada comunista, noteaza Reuters. Jurnalistii precizeaza ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )