Libnet.ro
UNICEF

21:45

Papa Francisc in Romania. Reactia presei internationale: Vizita Papei se petreceintr-o perioada plina de tensiuni

Antena3 Antena3,
Papa Francisc in Romania. Reactia presei internationale: Vizita Papei se petreceintr-o perioada plina de tensiuni

Papa Francisc in Romania. Presa internationala a comentat vizita Papei Francisc in Romania, subliniind faptul ca acest lucru se petrece intr-o perioada plina de tensiuni. Papa Francisc in. continuă pe Antena3

LIVE VIDEO Papa Francisc si-a inceput vizita la Bucuresti. Suveranul Pontif, discurs la Palatul Cotroceni: E important sa recunoastem numerosii pasi inainte facuti de Romania, chiar cu mari dificultati / Mii de oameni s-au strans pe traseu si l-au aplaud

Papa Francisc si-a inceput vineri vizita la Bucuresti, fiind asteptat la Aeroportul Henri Coanda de presedintele Klaus Iohannis si de sotia acestuia. La aeroport au venit si sute de oameni, care au scandat numele Papei si au aplaudat, inca din momentul in care acesta a coborat din avion. De la aeroport, Suveranul Pontif a mers la Palatul Cotroceni, unde a fost asteptat cu onoruri militare. Mii de oameni s-au aflat pe traseul parcurs de Papa de la aeroport la Cotroceni si l-au aplaudat si au facut fotografii. Papa face o vizita istorica in Romania, la 20 de ani dupa cea a Papei Ioan Paul al II-lea. 25 La ceremonia de la Cotroceni, Suveranul Pontif a salutat garda de onoare in limba romana: Buna ziua. 20 Papa Francisc a ajuns la Palatul Cotroceni11:53 Suveranul Pontif a sarutat crucea de la gatul iPS Nifon, arhiepiscopul Targovistei. 47 Papa Francisc se indeapta spre Palatul Cotroceni, intr-o Dacie Logan. Mii de oameni sunt pe traseu11. 44 Este o mare placere sa va avem pe pamant romanesc, i-a spus presedintele Papei Francisc.

Papa Francisc in Romania: Masuri sporite de securitate si restrictii de trafic in orasele pe care le viziteaza

Vizita Papei Francisc in Romania a determinat autoritatile sa ia masuri de securitate speciale, dar si sa instituie restrictii de trafic in orasele pe care Sanctitatea Sa le viziteaza.

AFP: Papa Francisc, in Romania pentru a consolida dialogul cu ortodocsii si a sustine minoritatile religioase si etnice

Papa Francisc a sosit vineri in Romania, intr-o vizita de trei zile menita sa consolideze dialogul cu Biserica Ortodoxa majoritara si sa sustina minoritatile - atat religioase, cat si etnice, relateaza AFP.

Papa Francisc in Romania. Cum arata papamobilul facut de Dacia pentru Suveranul Pontif (VIDEO)

Papa Francisc va vizita Bucurestiul si mai multe orase din Romania cu celebrul Papamobil. Aceasta este denumirea generica atribuita, neoficial, tuturor masinilor in care liderul spiritual al Bisericii Catolice ap.

FOTO Primele imagini din avionul care il aduce pe Papa Francisc in Romania

Au aparut primele imagini din avionul in care se afla Papa Francisc, care viziteaza Romania in perioada 31 mai si 2 iunie.

Papa Francisc, in Romania: programul zilei de vineri, pe care Sfantul Parinte o va petrece in Bucuresti

Papa Francisc soseste, vineri, in Romania, la Bucuresti, urmand sa fie intampinat de catre presedintele Klaus Iohannis la Aeroportul International Henri Coanda, la ora 11:25. Ceremonia oficiala de primire a Santitatii Sale va avea loc la Palatul Cotroceni, la ora 12:05.

LIVE BLOG Papa Francisc, in Romania: programul zilei de vineri. Avionul in care se afla Suveranul Pontif a decolat spre Romania

Papa Francisc soseste, vineri, in Romania, la Bucuresti, urmand sa fie intampinat de catre presedintele Klaus Iohannis la Aeroportul International Henri Coanda, la ora 11:25. Ceremonia oficiala de primire a Santitatii Sale va avea loc la Palatul Cotroceni, la ora 12:05.

Papa Francisc in Romania, schimbari in program. Suveranul Pontif va fi intampinat de catre Klaus Iohannis la aeroport

Vineri, la sosirea in Romania, Papa Francisc va fi intampinat de catre presedintele Klaus Iohannis la Aeroportul International Henri Coanda, la ora 11:25, urmand ca ceremonia oficiala de primire la Palatul Cotroceni sa aiba loc la ora 12:05, anunta Administratia Prezidentiala.

VIDEO LIVE TEXT Papa Francisc si-a inceput vizita la Bucuresti. Suveranul Pontif, discurs la Palatul Cotroceni: E important sa recunoastem numerosii pasi inainte facuti de Romania, chiar cu mari dificultati / Mii de oameni s-au strans pe traseu si l-au a

Papa Francisc si-a inceput, vineri, prima zi a vizitei de trei zile in Romania, la 20 de ani dupa cea a Papei Ioan Paul al II-lea. De la aeroport, Suveranul Pontif a mers la Palatul Cotroceni, unde a spus, in discursul sau, ca in pofida numeroaselor dificultati si lipsuri, in ultimii 30 de ani Romania a facut multi pasi inainte in cadrul proiectului democratic la care s-a angajat. De asemenea, el a avut un mesaj pentru romanii din diaspora, spunand ca aduce un omagiu sacrificiilor facute de atatia fii si fiice ale Romaniei, care, cu cultura si patromoniul lor imbogatesc cultura altor tari. Pe traseul Papei s-au adunat mii de oameni, iar la plecarea de la Cotroceni Suveranul Pontif s-a oprit pentru a saluta multimea, care l-a aplaudat si i-a scandat numele. 40 La plecarea de la Cotroceni, Papa a coborat din masina pentru a saluta multimea adunata la poarta palatului13. 22 in discursul de la Palatul Cotroceni, Papa Francisc aduce un omagiu sacrificiului fiilor si fiicelor Romaniei care au plecat din tara13. 10 Presedintele Iohannis a spus, in discursul adresat in fata Papei, ca in urma cu mai putin de o saptamana destinul european a fost confirmat cu forta de romanii din tara si strainatate, iar diplomatia pontificala continua sa reprezinte un factor pacificator. 25 La ceremonia de la Cotroceni, Suveranul Pontif a salutat garda de onoare in limba romana: Buna ziua. 20 Papa Francisc a ajuns la Palatul Cotroceni11:53 Suveranul Pontif a sarutat crucea de la gatul iPS Nifon, arhiepiscopul Targovistei. 47 Papa Francisc se indeapta spre Palatul Cotroceni, intr-o Dacie Logan. Mii de oameni sunt pe traseu11. 44 Este o mare placere sa va avem pe pamant romanesc, i-a spus presedintele Papei Francisc.

LIVE VIDEO LIVE TEXT Papa Francisc si-a inceput vizita la Bucuresti. Suveranul Pontif, discurs la Palatul Cotroceni: E important sa recunoastem numerosii pasi inainte facuti de Romania, chiar cu mari dificultati / Mii de oameni s-au strans pe traseu si l

Papa Francisc si-a inceput, vineri, prima zi a vizitei de trei zile in Romania, la 20 de ani dupa cea a Papei Ioan Paul al II-lea. De la aeroport, Suveranul Pontif a mers la Palatul Cotroceni, unde a spus, in discursul sau, ca in pofida numeroaselor dificultati si lipsuri, in ultimii 30 de ani Romania a facut multi pasi inainte in cadrul proiectului democratic la care s-a angajat. De asemenea, el a avut un mesaj pentru romanii din diaspora, spunand ca aduce un omagiu sacrificiilor facute de atatia fii si fiice ale Romaniei, care, cu cultura si patromoniul lor imbogatesc cultura altor tari. Pe traseul Papei s-au adunat mii de oameni, iar la plecarea de la Cotroceni Suveranul Pontif s-a oprit pentru a saluta multimea, care l-a aplaudat si i-a scandat numele. 45 Papa Francisc a ajuns la Palatul Patriarhal, fiind intampinat de Patriarhul Daniel. 35 Papa Francisc a plecat spre Patriarhie, unde va avea o intalnire cu Patriarhul Daniel. 40 La plecarea de la Cotroceni, Papa a coborat din masina pentru a saluta multimea adunata la poarta palatului13. 22 in discursul de la Palatul Cotroceni, Papa Francisc aduce un omagiu sacrificiului fiilor si fiicelor Romaniei care au plecat din tara13. 10 Presedintele Iohannis a spus, in discursul adresat in fata Papei, ca in urma cu mai putin de o saptamana destinul european a fost confirmat cu forta de romanii din tara si strainatate, iar diplomatia pontificala continua sa reprezinte un factor pacificator. 25 La ceremonia de la Cotroceni, Suveranul Pontif a salutat garda de onoare in limba romana: Buna ziua.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,269 seconds )