Libnet.ro
UNICEF

06:00

Papa Francisc a sosit in Japonia unde va transmite un mesaj impotriva armelor nucleare

Hotnews Hotnews,
 Papa Francisc a sosit in Japonia unde va transmite un mesaj impotriva armelor nucleare

Papa Francisc a sosit sambata in Japonia, a doua etapa a calatoriei sale apostolice asiatice de o saptamana, al carei principal obiectiv este de a transmite un mesaj impotriva armelor nucleare la Nagasaki si Hiroshima, singurele orase din istorie care au suferit bombardamente atomice, potrivit Reuters, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Papa Francisc a sosit in Thailanda, prima etapa a turneului sau asiatic

Papa Francisc a sosit miercuri in Thailanda, prima etapa a periplului sau asiatic, care include si Japonia, un turneu axat pe dialogul interreligios si eliminarea armelor nucleare, relateaza AFP.

Papa Francisc a numit UN NOU arhiepiscop mitropolit de Bucuresti: Cine ii ia locul Monseniorului Robu (FOTO)

Arhidieceza Romano-Catolica de Bucuresti transmite ca Papa Francisc l-a numit pe Monseniorul Aurel Perca in oficiul de Arhiepiscop Mitropolit de Bucuresti, in locul lui Ioan Robu, care a condus Arhidieceza timp de.

Papa Francisc se tine de glume. Ce i-a spus Suveranul Pontif unui jurnalist care i-a marturisit ca se CASATORESTE: Cand vei merge la inchisoare? Ia aceste matanii. Sunt pentru a face fata confuziei

Papa Francisc se tine de glume. Suveranul Pontif a comparat casatoria cu inchisoarea, in contextul in care un jurnalist i-a povestit ca urmeaza sa se insoare. Papa i-a daruit acestuia matanii pentru a.

Papa Francisc a numit un nou Arhiepiscop Romano-Catolic de Bucuresti Ioan Robu pleaca din functie dupa 36 de ani

Noul Arhiepiscop Mitropolit Romano-Catolic de Bucuresti este Monseniorul Aurel Perca, care il inlocuieste pe Ioan Robu, aflat in aceasta functie de 36 de ani, anunta Francisc Dobos purtator de cuvant al Arhidiecezei Romano-Catolice din capitala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )