Libnet.ro
UNICEF

01:05

Papua Noua Guinee: Ulawun, unul dintre cei mai periculosi vulcani din lume, a intrat in eruptie

Hotnews Hotnews,
 Papua Noua Guinee: Ulawun, unul dintre cei mai periculosi vulcani din lume, a intrat in eruptie

Vulcanul Ulawun din Papua Noua Guinee, considerat unul dintre cei mai periculosi din lume, a intrat miercuri in eruptie, au anuntat autoritatile, care au recurs la evacuari, scrie AFP. continuă pe Hotnews

ALERTA APOCALIPTICA! Unul dintre cei mai periculosi vulcani din lume a intrat in eruptie

Vulcanul Ulawun din Papua Noua Guinee, considerat unul dintre cei mai periculosi din lume, a intrat, miercuri, in eruptie. Activitatea vulcanica a Muntelui Ulawun a inceput la ora 7, in aceasta dimineata,.

Spania a inaugurat inca 122 km de linie de mare viteza catre unul dintre cele mai frumoase orase ale tarii

Granada, unul dintre cele mai vizitate orase spaniole, a intrat in reteaua trenurilor de mare viteza dupa ce marti a fost inaugurata o linie de 122 km catre acest oras. Spania este tara europeana cu cea mai mare retea de trenuri de mare viteza, peste 3. 000 km.

Primaria Capitalei vrea sa desfiinteze Depoul Victoria si sa dea terenul, unul dintre cele mai valoroase din Bucuresti, Societatii de Transport Bucuresti ca sa-l valorifice

Primaria Capitalei vrea sa desfiinteze depoul din Piata Victoriei si sa mute tramvaiele la depoul din Titan. Terenul ramas liber, aproape 35. 000 mp, va ajunge la Societatea de Transport Bucuresti STB), printr-o majorare de capital. Societatea va decide ce face cu el, respectiv va putea incheia contracte de administrare, asociere in participatiune, parteneriate public private, potrivit unui proiect aflat pe ordinea de zi a Sedintei de Consiliu General de miercuri. Terenul este unul dintre cele mai valoroase din Bucuresti si a fost vanat constant in ultimii 30 de ani de rechinii imobiliari. Transferul de proprietate al unui asemenea bun, al carui pret poate ajunge si la 2500 de euromp fara un plan clar si transparent este controversat si ridica mai multe semne de intrebare.

Trei dintre cei mai importanti martiri ai puscariilor comuniste. Detinutul care si-a donat medicamentele colegului de celula

In puscariile politice comuniste au ajuns in jur de 3 milioane de romani. Cei mai multi in prima parte a regimului, in perioada epurarilor pe considerente sociale, confesionale si ideologice. O parte a celor inchisi s-au remarcat ca adevarati martiri care s-au inaltat deasupra conditiei umane si au ajuns in pragul sanctificarii.

Enigmele unuia dintre cele mai importante tezaure antice ale lumii. Ar fi apartinut unei printese daco-romane de pe teritoriul Romaniei

Tezaurul de la Pietroasele este unul dintre cele mai importante tezaure antice ale lumii. A fost descoperit in Romania si batjocorit aproape un secol, fiind spart, furat si traficat. Tezaurul de la Pietroasele,.

Cum arata cea mai noua clinica Medicover Romania din cladirea The Bridge, deschisa in urma unei investitii de un milion de euro

Medicover, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale si diagnostic din Romania, a inaugurat clinica Medicover The Bridge, situata in cladirea The Bridge 2 din zona Grozavesti-Orhideea. Investitia totala pentru noua clinica s-a.

Catalin Botezatu nu se mai invata minte. Ce ii gasesc lucratorii de la aeroport in bagaje, de fiecare data

Catalin Botezatu, unul dintre cei mai cunoscuti creatori de moda din Romania si unul dintre cei mai excentrici si curtati barbati are o viata de vis. Designerul traieste dupa regulile sale si colinda lumea in lung si-n lat atat in vacante, cat si prin intermediul prezentarilor sale de moda. insa, cu toate ca plimbarile sunt .

STUDIU PWC: Antreprenorii romani, cei mai avansati din Europa Centrala si de Est in adoptarea tehnologiilor digitale

Antreprenorii din tara noastra sunt cei mai avansati in folosirea tehnologiilor digitale comparativ cu omologii lor din celelalte 14 state din Europa Centrala si de Est, releva studiul Central and Eastern Europe Private Business Survey 2019, realizat de PwC. Astfel 64% dintre ei si-au proiectat deja o strategie pentru digitalizare, un procent dublu fata de media din regiune, potrivit unui comunicat transis redactiei.

POTRIVIT PWC, IN EUROPA CENTRALA SI DE EST: Antreprenorii romani, cei mai avansati in adoptarea tehnologiilor digitale

Antreprenorii romani sunt cei mai avansati in folosirea tehnologiilor digitale comparativ cu omologii lor din celelalte 14 state din Europa Centrala si de Est, 64% dintre acestia proiectandu-si deja o strategie pentru digitalizare, un procent dublu fata de media din regiune, conform studiului Central and Eastern Europe Private Business Survey 2019 realizat de PwC.

STUDIU Antreprenorii romani, cei mai avansati din Europa Centrala si de Est in adoptarea tehnologiilor digitale

Antreprenorii romani sunt cei mai avansati in folosirea tehnologiilor digitale comparativ cu omologii lor din celelalte 14 state din Europa Centrala si de Est, releva studiul Central and Eastern Europe Private Business Survey 2019 realizat de PwC. Astfel 64% dintre ei si-au proiectat deja o strategie pentru digitalizare, un procent dublu fata de media din regiune.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )