Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parada de la Focsani, de Ziua Nationala a Romaniei, va incepe la ora 11.30

Adevărul Adevărul,
Parada de la Focsani, de Ziua Nationala a Romaniei, va incepe la ora 11.30

Si in acest an, Ziua Nationala a Romaniei va fi sarbatorita la Focsani printr-un program special realizat de autoritatile locale si militare. continuă pe Adevărul

Bai, stii ce vreau eu de Ziua Nationala a Romaniei?

Efectiv m-am saturat de toata parada de Ziua Nationala. Cu profundul respect pe care il am Armatei Romane, este Ziua Nationala a Romaniei, nu Ziua Armatei!.

VIDEO Repetitii la Arcul de Triumf pentru parada militara de Ziua Nationala

Peste 3. 000 de militari si specialisti din MAPN, MAI si SRI alaturi de peste 250 de vehicule militare si 50 de aeronave participa, duminica, la repetitia generala pentru parada de Ziua Nationala organizata, din nou, la Arcul de Triumf dupa ce, in ultimii doi ani ceremoniile au fost mutate in Piata Constitutiei din cauza lucrarilor, transmite News. ro.

Klaus Iohannis, despre decizia de a nu invita politicieni penali la parada de Ziua Nationala: Este bine sa dam semnale ca de la varful statului se promoveaza curatenia politica

Presedintele Klaus Iohannis si-a justificat, marti, decizia de a nu invita politicienii cu probleme penale la parada militara de Ziua Nationala. Seful statului a declarat ca acesta este un semnal ca se promoveaza curatenia politica de la varful statului .

Arcul de Triumf restaurat si consolidat a fost inaugurat pentru parada militara de Ziua Nationala

Arcul de Triumf din Capitala a fost inaugurat, luni, iar parada militara de Ziua Nationala va putea avea loc, din nou, in zona unde se afla monumentul, dupa ce, in ultimii doi ani, festivitatea a fost mutata in Piata Constitutiei din cauza lucrarilor de restaurare si consolidare.

Ziua Nationala a Romaniei va fi sarbatorita, la Alexandria, cu muzica, vin fiert si varza cu ciolan

Municipalitatea pregateste pentru Ziua Nationala a Romaniei, 1 decembrie 2016, 2600 de portii de varza cu ciolan. Alexandrenii care se vor aduna pe platoul de la Finantele Publice Teleorman pentru a serba Ziua Romaniei vor primi, tot din partea municipalitatii, vin fiert.

Aproape 200 de politisti vor asigura ordinea si linistea publica de Ziua Nationala a Romaniei

Peste 180 de politisti din Dambovita vor fi la datorie, de Ziua Nationala a Romaniei, pentru ca intreaga comunitate sa se bucure in liniste si siguranta de aceasta sarbatoare.

Ce programe speciale a pregatit TVR de Ziua Nationala a Romaniei

Parade militare in direct, spectacolul folcloric Noi suntem romani, editii speciale ale emisiunilor Perfect Imperfect, Romania 9, Stirile de maine si documentarul Cum s-a facut 1 Decembrie? se numara printre programele pregatite de TVR 1 pentru Ziua Nationala a Romaniei.

Peste 23.000 de politisti, mobilizati zilnic pentru minivacanta de Ziua Nationala a Romaniei

Peste 23. 000 de politisti, jandarmi, pompieri si politisti de frontiera vor fi mobilizati zilnic pentru minivacanta de Ziua Nationala. Asa a transmis ministrul Afacerilor Interne, Dragos Tudorache, intr-un comunicat de presa. Masurile sunt valabile in perioada 30 noiembrie - 4 decembrie, arata sursa citata.

Tezaurul folcloric romanesc a cucerit Moscova. Receptie cu 500 de invitati, in capitala Federatiei Ruse, de Ziua Nationala a Romaniei

In centrul atentiei invitatilor prezenti la fastuosul eveniment s-a aflat Ansamblul Folcloric Tara Vrancei, din Focsani.

Restrictii de trafic in Capitala pentru parada militara de Ziua Nationala, de miercuri dimineata pana joi dupa-amiaza

Circulatia rutiera va fi restrictionata in Bucuresti, pentru parada militara de 1 Decembrie, de miercuri dimineata pana joi dupa-amiaza, anunta Brigada Rutiera a Capitalei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )